HOME | JUDECATORI | PROCURORI | C.S.M | JURINDEX | INALTA CURTE DE CASATIE SI JUSTITIE | MINISTERUL JUSTITIEI | CURTEA CONSTITUTIONALA
avocati mediatori executori lichidatori notari publici portalul Instantelor contact

Gabor Bogdan - procuror

Tip DeclaratieData depuneriiData completarii
Vicepresedintele CSM, la bilanțul DIICOT: O medie anuala de 5,4 rechizitorii pe procuror reprezinta o performanța remarcabila
06.03.2015 | Magistrati.ro
Vicepresedintele Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), Bogdan Gabor, a declarat vineri, la bilanțul DIICOT, ca media anuala de 5,4 rechizitorii pe procuror in anul 2014 reprezinta o performanța remarcabila si reflecta o crestere continua a acestui indicator, raportat la anii precedenți.
Vicepresedintele CSM despre sanctionarea jurnalistilor daca divulga informatii din dosare: O masura excesiva
26.02.2015 | Magistrati.ro
Vicepresedintele CSM, Bogdan Gabor, a declarat, miercuri, ca i se pare "excesiva" impunerea unor posibile pedepse care pot merge pana la sanctiuni de tip penal impotriva jurnalistilor pentru dezvaluirea unor informatii din dosarele aflate in cercetare.
Procurorul Gheorghe Muscalu propune interdicție la afirmații publice pentru cei aflați sub control judiciar
19.02.2015 | Avocatura.com
Procurorul Gheorghe Muscalu, membru al Consiliului Superior al Magistraturii, susține că ar trebui introdusă o modificare a Codului de procedură penală cu privire la controlul judiciar, pentru a le interzice afirmațiile publice celor față de care s-a dispus această măsură.
EXCLUSIV - Vicepreşedintele CSM, Bogdan Gabor: "Pe viitor, s-ar putea face doar un an de teorie la INM, și doi ani de stagiu"
16.02.2015 | Avocatura.com
Formarea inițială a magistraților ar trebui concentrată pe practică. Aceasta este propunerea noului vicepreședinte al Consiliului Superior al Magistraturii, procurorul maramureșean Bogdan Gabor, pentru ca sistemul de formare a magistraților să fie mai bun și viitorii judecători și procurori să fie mai bine pregătiți.
EXCLUSIV - Vicepresedintele CSM, Bogdan Gabor: "Pe viitor, s-ar putea face doar un an de teorie la INM, si doi ani de stagiu"
16.02.2015 | Magistrati.ro
Formarea inițiala a magistraților ar trebui concentrata pe practica. Aceasta este propunerea noului vicepresedinte al Consiliului Superior al Magistraturii, procurorul maramuresean Bogdan Gabor, pentru ca sistemul de formare a magistraților sa fie mai bun si viitorii judecatori si procurori sa fie mai bine pregatiți.
Şedinţă în cadrul Uniunii Naţionale a Barourilor din România cu privire la avocatura clandestină şi combaterea acesteia
03.02.2015 | Avocatura.com
Prima şedinţă a Comisiei Permanente a Uniunii Naţionale a Barourilor din România pe 2015 a avut loc la sfârşitul lunii ianuarie, în cadrul ei discutându-se aspecte de interes privind profesia de avocat. La ședință au participat membrii Comisiei Permanente, membrii Consiliului de Conducere al INPPA, Preşedintele şi Vicepreşedintele Casei de Asigurări a Avocaţilor şi şefii Departamentelor din cadrul INPPA, precum și invitați de la CSM, Camera Deputaților și Ministerul Justiției.
EXCLUSIV - Procurorul Bogdan Gabor, vicepresedintele CSM: "Trebuie combatute cauzele, si nu urmarile comiterii faptelor de corupție"
26.01.2015 | Magistrati.ro
Procurorul maramuresean Bogdan Gabor a fost desemnat recent vicepresedinte al Consiliului Superior al Magistraturii, in urma alegerilor pentru noua conducere a CSM. Bogdan Gabor a mai candidat si anul trecut pentru funcția de vicepresedinte, insa atunci a fost preferat contracandidatul sau Gheorghe Muscalu. Bogdan Gabor il are drept colaborator la carma CSM pe judecatorul Marius Badea Tudose, care a fost ales in funcția de presedinte al Consiliului Superior al Magistraturii. Promovarea lui Bogdan Gabor este privita ca un nou succes al sistemului judiciar maramuresean, care se dovedeste a fi unul caracterizat de profesionalism si incredere.
EXCLUSIV - Procurorul Bogdan Gabor, vicepreședintele CSM: "Trebuie combătute cauzele, și nu urmările comiterii faptelor de corupție"
26.01.2015 | Avocatura.com
Procurorul maramureșean Bogdan Gabor a fost desemnat recent vicepreședinte al Consiliului Superior al Magistraturii, în urma alegerilor pentru noua conducere a CSM. Bogdan Gabor a mai candidat și anul trecut pentru funcția de vicepreședinte, însă atunci a fost preferat contracandidatul său Gheorghe Muscalu. Bogdan Gabor îl are drept colaborator la cârma CSM pe judecătorul Marius Badea Tudose, care a fost ales în funcția de președinte al Consiliului Superior al Magistraturii. Promovarea lui Bogdan Gabor este privită ca un nou succes al sistemului judiciar maramureșean, care se dovedește a fi unul caracterizat de profesionalism și încredere.
Cine este Marius Badea Tudose, noul președinte al Consiliului Superior al Magistraturii
06.01.2015 | Avocatura.com
Marți s-a desfășurat prima ședință a Consiliului Superior al Magistraturii pe 2015 în care, pe lângă discursul susținut de către președintele Klaus Iohannis, a avut loc și alegerea noului șef al instituției care veghează asupra activității judecătorilor și procurorilor.
Eficacitatea procurorilor maramureseni, in crestere fata de anii trecuti
05.02.2014 | Avocatura.com
Procurorii maramureseni au avut de solutionat, anul trecut, aproape 28.000 de cauze penale. Fata de anul 2012, volumul de munca al procurorilor din Maramures a crescut cu circa trei procente. Cu toate acestea, procurorii au dat dovada de eficacitate sporita in comparatie cu anii trecuti. Florin Deac, prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Maramures a declarat in exclusivitate pentru Avocatura.com ca procurorii maramureseni au reusit sa solutioneze aproape 12.000 de dosare, numarul celor trimisi in judecata in cursul anului trecut fiind de peste 1.200 de inculpati.
Procurorul Bogdan Gabor: Neajunsurile CPP pot crea vulnerabilitati in instrumentarea cazurilor penale foarte importante
04.02.2014 | Avocatura.com
Intrarea in vigoare a Noului Cod penal si a Noului Cod de procedura penala, in formele lor initiale, atrage critici din partea persoanelor avizate. Magistratii, si nu numai, continua sa formuleze opinii pertinente asupra unor articole de lege care trebuie neaparat modificate sub aspectul clarificarii unor problematici sau din punct de vedere al eliminarii interpretarilor. Unele inadvertente au fost reliefate si de catre procurorul maramuresean Bogdan Gabor - membru ales al Consiliului Superior al Magistraturii - pentru Avocatura.com.
Procurorii Gheorghe Muscalu si Bogdan Gabor si-au depus candidatura pentru functia de vicepresedinte CSM
06.01.2014 | Magistrati.ro
Procurorii Gheorghe Muscalu si Bogdan Gabor, membrii alesi ai CSM, si-au depus oficial candidatura pentru functia de vicepresedinte al Consiliului Superior al Magistraturii. Proiectele de management ale celor doi procurori care candideaza pentru functia de vicepresedinte al Consiliului au fost publicate luni dimineata pe site-ul CSM.
Magistrati masoni? Da, dar musai cu declararea apartenentei
22.08.2013 | Avocatura.com
In sedinta din 20 august, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a discutat din nou problema magistratilor masoni. CSM are de furca tot mai intens cu acest subiect, dupa ce in 2006 Inspectia Judiciara a aceluiasi organism a stabilit ca apartenenta la o organizatie masonica nu este incompatibila cu calitatea de judecator sau procuror. La acea data, punctul de vedere a venit in urma solicitarii unui jurnalist. Spre deosebire de acel punct de vedere, anul acesta s-au facut cateva precizari privind o posibila apartenenta de acest gen, ca urmare a unei solicitari venite din partea presedintelui Comitetului de conducere interimara a Partidului National Taranesc Crestin Democrat.
Morar incurajeaza procurorii DNA sa participe la selectia organizata de MJ
04.03.2013 | Magistrati.ro
Daniel Morar , prim - adjunct al procurorului general, a recomandat procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie ( DNA ) sa participe la selectia organizata de Ministerul Justitiei pentru ocuparea functiilor de conducere la DNA .
Bogdan Licu la cabinetul presedintelui CSM
21.02.2012 | Magistrati.ro
Sectia de procurori a CSM a aprobat, in sedinta din 20 februarie, solicitarea presedintelui CSM, d-na judecator Alina Ghica, de detasare in cadrul institutiei a fostului membru CSM, procurorul Bogdan Licu.
Procurorul Bogdan Gabor va reprezenta parchetele de pe langa tribunale in cadrul CSM
10.01.2012 | Avocatura.com
Procurorul Bogdan Gabor, prim-procuror adjunct al parchetului Tribunalului Maramures, a obtinut cel mai mare numar de voturi in cadrul alegerilor desfasurate pentru ocuparea unui loc de membru al Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) – reprezentant din partea parchetelor de pe langa tribunale.
Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile impuse de SC CND LEGALIS SRL. Preluarea si reproducerea informatiilor si imaginilor publicate pe site-ul www.magistrati.ro se poate face doar cu respectarea Termenilor si Conditiilor.
© Copyright SC Avocatura.com SRL 2005-2019 ©   Copyright SC CND LEGALIS SRL 2011-2019