HOME | JUDECATORI | PROCURORI | C.S.M | JURINDEX | INALTA CURTE DE CASATIE SI JUSTITIE | MINISTERUL JUSTITIEI | CURTEA CONSTITUTIONALA
» Ştiri
28.10.2013 | Marian GHEORGHE
Numai la Judecatoria Braila exista trei posturi vacante de grefier.
facebook   yahoo   printeaza    
Patru posturi de judecator si patru de grefier vacante la Judecatoria si Tribunalul Braila
Pana la data de 25 octombrie 2013, Judecatoria si Tribunalul Braila, institutii fara de care nu ar fi posibil actul de justitie si unde, anual, sunt rulate zeci de mii de cauze civile, comerciale si penale, nu aveau ocupate schemele de personal - si acelea mult diminuate, fata de volumul urias de activitate existent. Ambele instante au patru posturi de judecator vacante si alte patru posturi de grefier. Un singur post de judecator va fi ocupat, pana la sfarsitul anului, in urma finalizarii rezultatelor concursului de admitere in magistratura.

Potrivit presedintelui Judecatoriei Braila, Adrian Vank, la aceasta data institutia are trei posturi de judecator vacante si alte trei posturi de grefier, de asemenea, neocupate. Un post de judecator va fi ocupat pana la finele acestui an, in urma definitivarii rezultatelor concursului de accedere la Institutul National al Magistraturii.

In toamna acestui an, au promovat de la Judecatoria la Tribunalul Braila doi judecatori, Anca-Andreea Boldeanu, fost purtator de cuvant, si Ana Maria Chiroi, iar grefiera Lenuta Bonciu s-a pensionat. Institutia are o schema de personal de 27 de judecatori si 40 de grefieri.

In cursul anului 2013, de la Judecatoria Braila s-au transferat la alte instante doi judecatori: Nicoleta Dogariu a plecat la Tribunalul Bucuresti, iar Veronica Nae la Judecatoria Targoviste. Totodata, judecatorul Bogdan Nicolau s-a tranferat de la Tribunal la Judecatoria Braila, incepand cu data de 1 septembrie 2013.

Potrivit purtatorului de cuvant al Tribunalului Braila, judecator Mioara Spita, la data de 25 octombrie 2013, schema de personal a institutiei cuprinde 24 de judecatori si 27 de grefieri de sedinta. In acest moment, sunt neocupate un post de judecator si un post de grefier de sedinta.

Totodata, precizeaza sursa citata, au fost promovati (in urma examenelor sustinute) de la Judecatoria Braila doi judecatori si un grefier de sedinta. In acest moment, la Tribunalul Braila nu sunt depuse cereri de pensionare, insa, pana la data de 1 septembrie, se pensionasera doi judecatori: Relu Perianu si Valeria Voicila. In aceeasi perioada, s-a pensionat si presedintele Judecatoriei Insuratei, judecatorul Marcel Cretu. 
  


Cuvinte cheie: judecatori pensionati, lipsa personal, tribunalul braila, schema personal magistrati, judecator VANK ADRIAN VICTOR, judecator SPITA MIOARA
 
ALTE TITLURI
Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile impuse de SC CND LEGALIS SRL. Preluarea si reproducerea informatiilor si imaginilor publicate pe site-ul www.magistrati.ro se poate face doar cu respectarea Termenilor si Conditiilor.
© Copyright SC Avocatura.com SRL 2005-2021 ©   Copyright SC CND LEGALIS SRL 2011-2021