HOME | JUDECATORI | PROCURORI | C.S.M | JURINDEX | INALTA CURTE DE CASATIE SI JUSTITIE | MINISTERUL JUSTITIEI | CURTEA CONSTITUTIONALA
avocati mediatori executori lichidatori notari publici portalul Instantelor contact
» CSM
11.11.2013 | Rodica BULIGA
CSM a decis sa o suspende pe Izabella Majeczki din functia de prim-procuror al Parchetului de pe langa Judecatoria Gheorgheni
facebook   yahoo   printeaza    
Procurorul Izabella Majeczki, suspendata din functie de CSM
In urma arestarii preventive pentru luare de mita, Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a decis sa o suspende pe Izabella Majeczki din functia de prim-procuror al Parchetului de pe langa Judecatoria Gheorgheni, judetul Harghita.

 

Solicitarea de suspendare din functie a procurorului Izabella Majeczki a fost prezentata de Directia Nationala Anticoruptie — Sectia de Combatere a Coruptiei, se arata intr-un comunicat de presa emis de CSM.

Potrivit procurorilor DNA, in cursul anului 2011, Izabella Majeczki a pretins si a primit, prin intermediar, de la doua persoane cercetate intr-un dosar penal ovine si bovine (doua vaci, trei oi si doi miei), in valoare de aproximativ 10.000 lei, pentru ca, in schimb, sa isi exercite atributiile de prim-procuror astfel incat persoanele cercetate sa beneficieze de o solutie favorabila in dosarul penal in care erau cercetate pentru infractiuni cu violenta.

Pentru a ascunde infractiunea de luare de mita respectiva, Izabella Majeczki a instigat si a ajutat o persoana sa contrafaca, la data de 14 august 2013, in doua exemplare, un inscris in care a consemnat, neconform adevarului, ca a remis suma de 3.000 lei uneia dintre persoanele de la care primise anterior mita.

Mai mult, in perioada 26 august-septembrie 2013, Izabella Majeczki i-a solicitat unui om de afaceri sa inlesneasca obtinerea de catre societatea comerciala detinuta de concubinul ei a unei lucrari de constructii, in vederea obtinerii unor foloase materiale.

In schimb, Izabella Majeczki i-a promis omului de afaceri ca va face demersuri astfel incat sa fie urgentata solutionarea unui dosar penal constituit ca urmare a plangerii omului de afaceri. Astfel, in urma ajutorului promis, Izabella Majeczki a primit de la omul de afaceri o sacosa ce continea produse alimentare. 

 


Cuvinte cheie: arestare preventiva, luare de mita, suspendata din functie de csm, sectia pentru procurori a consiliului superior al magistraturii, parchetul de pe langa judecatoria gheorgheni, dna, procuror Majeczki Izabella
 
ALTE TITLURI
Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile impuse de SC CND LEGALIS SRL. Preluarea si reproducerea informatiilor si imaginilor publicate pe site-ul www.magistrati.ro se poate face doar cu respectarea Termenilor si Conditiilor.
© Copyright SC Avocatura.com SRL 2005-2020 ©   Copyright SC CND LEGALIS SRL 2011-2020