HOME | JUDECATORI | PROCURORI | C.S.M | JURINDEX | INALTA CURTE DE CASATIE SI JUSTITIE | MINISTERUL JUSTITIEI | CURTEA CONSTITUTIONALA
» Ştiri
29.11.2013 | Marian GHEORGHE
Evenimentul va avea loc in perioada 2-3 decembrie 2013
facebook   yahoo   printeaza    
Seminar destinat procurorilor – "Protectia drepturilor de autor asupra programelor de calculator"
Business Software Alliance (BSA) impreuna cu Ministerul Public – Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie (Sectia Urmarire Penala si Criminalistica) organizeaza timp de doua zile, in perioada 2-3 decembrie 2013, seminarul cu tema "Protectia drepturilor de autor asupra programelor de calculator", destinat procurorilor specializati in materia drepturilor de proprietate intelectuala si ofiterilor de politie.

 

 

Seminarul va avea loc la Hotelul Decebal din Bacau, situat pe Bulevardul Ionita Sandu Sturdza si este organizat pentru zona Moldova (seria II).

Printre vorbitori se numara reprezentanti ai Serviciului pentru coordonarea activitatii Ministerului Public in domeniul drepturilor de proprietate intelectuala, reprezentanti ai Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR), reprezentanti ai Business Software Alliance (BSA), precum si membri BSA.

Din partea Parchetului de pe langa Curtea de Apel Galati, vor participa la seminarul "Protectia drepturilor de autor asupra programelor de calculator” procurori de la Parchetul de pe langa Judecatoria Braila, Parchetul de pe langa Judecatoria Galati si Parchetul de pe langa Judecatoria Focsani, precum si ofiteri desemnati din cadrul Inspectoratelor de Politie din judetele Braila, Galati si Vrancea.    

 


Cuvinte cheie: seminar destinat procurorilor, protectia drepturilor de autor asupra programelor de calculator, judecatoria braila, parchetului de pe langa curtea de apel galati
 
ALTE TITLURI
Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile impuse de SC CND LEGALIS SRL. Preluarea si reproducerea informatiilor si imaginilor publicate pe site-ul www.magistrati.ro se poate face doar cu respectarea Termenilor si Conditiilor.
© Copyright SC Avocatura.com SRL 2005-2021 ©   Copyright SC CND LEGALIS SRL 2011-2021