HOME | JUDECATORI | PROCURORI | C.S.M | JURINDEX | INALTA CURTE DE CASATIE SI JUSTITIE | MINISTERUL JUSTITIEI | CURTEA CONSTITUTIONALA
avocati mediatori executori lichidatori notari publici portalul Instantelor contact
» CSM
07.01.2014 | Rodica BULIGA
Judecatorul Gabriela Baltag, presedinte al Asociatiei Magistratilor din Romania
facebook   yahoo   printeaza    
Presedintele AMR a demisionat din pozitia de membru supleant in CSM
Judecatorul Gabriela Baltag, presedinte al Asociatiei Magistratilor din Romania (AMR), a refuzat functia de membru supleant in Consiliul Superior al Magistraturii si a trimis luni cererea sa de demisie.

 

Potrivit Agerpres, judecatorul Gabriela Baltag a declarat ca doreste sa se aplece exclusiv asupra proiectelor pe care le are in cadrul AMR.

"Am depus astazi cererea mea de demisie. Am inaintat-o cu buna credinta ca sa nu blochez locul si sa se poata trece la celalalt judecator supleant. Chiar daca acceptam functia de supleant in CSM, nu puteam fi membru si sa votez la alegerile de astazi pentru ca este o perioada care prevede o procedura de verificare a membrului propus spre validare", a spus presedintele AMR, conform sursei amintite.

Totodata, judecatorul Gabriela Baltag a adaugat ca daca Toni Neacsu ar fi demisionat din calitatea de judecator si implicit de membru al CSM in luna noiembrie s-ar fi putut valida urmatorul supleant si CSM ar fi fost complet la alegerile de luni.

"Dumnealui si-a dat demisia din functia de jucator, implicit din functia de la CSM in decembrie. Daca demisia ar fi intervenit macar in luna noiembrie, poate in decembrie ar fi fost un interimat si astazi am fi avut inca un vot din partea unui judecator la alegerile din CSM. Era previzibil ca nu poate sa se intample altceva si era de asteptat ca va demisiona", a adaugat judecatorul Gabriela Baltag.

Potrivit magistratului, supleantul urmator pentru CSM este judecatorul Norel Popescu, presedintele Tribunalului Mehedinti si vicepresedinte al AMR.

"Este o liniste pentru mine, il cunosc, este un om care va reprezenta sigur o garantie pentru magistrati", a afirmat presedintele AMR.

 

 


Cuvinte cheie: asociatiei magistratilor din romania, presedintele amr, a demisionat, pozitia de membru supleant in csm, csm, judecator BALTAG GABRIELA
 
ALTE TITLURI
Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile impuse de SC CND LEGALIS SRL. Preluarea si reproducerea informatiilor si imaginilor publicate pe site-ul www.magistrati.ro se poate face doar cu respectarea Termenilor si Conditiilor.
© Copyright SC Avocatura.com SRL 2005-2019 ©   Copyright SC CND LEGALIS SRL 2011-2019