HOME | JUDECATORI | PROCURORI | C.S.M | JURINDEX | INALTA CURTE DE CASATIE SI JUSTITIE | MINISTERUL JUSTITIEI | CURTEA CONSTITUTIONALA
avocati mediatori executori lichidatori notari publici portalul Instantelor contact
» Ştiri
13.01.2014 | Avocatura.com
Sotii Neagu au primit de la denuntator un teren intravilan de 1.000 metri patrati si in plus acesta le-a achitat cheltuielile de cazare de 3.294,15 dolari, ocazionate de un sejur petrecut de cei doi in orasul Beverly Hills din SUA
facebook   yahoo   printeaza    
Fostul prim-procuror Tomita Neagu, condamnat la cinci ani de inchisoare. Un alt procuror si un avocat, sentinte cu suspendare
Tomita Neagu, fost prim-procuror al Parchetului de pe langa Judecatoria Cornetu, a fost condamnat vineri de magistratii Curtii de Apel Bucuresti (CAB) la cinci ani de inchisoare pentru luare de mita. Decizia nu este definitiva, ea putand fi atacata cu recurs la instanta suprema in termen de 10 zile.

 

In acelasi dosar, CAB a mai decis vineri condamnarea finul primarului comunei Jilava, Ovidiu Szasz, la trei ani de inchisoare pentru luare de mita si a avocatului Adrian Zamfirachi Richartt la doi ani de inchisoare cu suspendare pentru luare de mita.

Totodata, magistratii l-au condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare pe procurorul Dumitru Catalin Vlad pentru luare de mita si au achitat-o pe sotia lui Tomita Neagu — Olimpia Neagu pentru complicitate la luare de mita, fals in declaratii si spalare de bani.

De asemenea, CAB a decis confiscarea de la inculpatul Tomita Ionut Neagu a sumei de 40.000 de lei si restituirea catre denuntatorul Adrian Mladin a mai multor bunuri.

Procurorii anticoruptie au dispus, pe 17 aprilie 2013, trimiterea in judecata a fostului prim-procuror al Parchetului de pe langa Judecatoria Cornetu Tomita Ionut Neagu si a sotiei sale, pentru infractiuni de coruptie. 

 

Citeste mai departe pe Avocatura.com

Cuvinte cheie: fostul prim-procuror, parchetului de pe langa judecatoria cornetu, magistratii curtii de apel bucuresti, instanta suprema, primarului comunei jilava
 
ALTE TITLURI
Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile impuse de SC CND LEGALIS SRL. Preluarea si reproducerea informatiilor si imaginilor publicate pe site-ul www.magistrati.ro se poate face doar cu respectarea Termenilor si Conditiilor.
© Copyright SC Avocatura.com SRL 2005-2020 ©   Copyright SC CND LEGALIS SRL 2011-2020