HOME | JUDECATORI | PROCURORI | C.S.M | JURINDEX | INALTA CURTE DE CASATIE SI JUSTITIE | MINISTERUL JUSTITIEI | CURTEA CONSTITUTIONALA
avocati mediatori executori lichidatori notari publici portalul Instantelor contact
27.01.2014 | Nicoleta CRISTEA
facebook   yahoo   printeaza    
Judecatoarea Trofin, in continuare vicepresedinta Judecatoriei Focsani, dar cu delegatie
Nici o schimbare la inceput de an in componenta conducerii Judecatoriei Focsani! Desi aflata pe lista magistratilor din cadrul sectiei I civile a Tribunalului Vrancea din 15 ianuarie anul acesta, judecatoarea Anca Mihaela Trofin nu pleaca de la Judecatoria Focsani. In aceeasi zi in care judecatoarea ar fi trebuit sa fie transferata la tribunal, Consiliul Superior al Magistraturii a dat o alta hotarare in ceea ce o priveste. Astfel, judecatoarea Trofin ramane la Judecatoria Focsani ca vicepresedinte, insa cu delegatie!

Potrivit portalului instantelor, din 15 ianuarie, judecatoarea Anca Mihaela Trofin urma sa vina la Tribunalul Vrancea. E drept, hotararea colegiului de conducere a Tribunalului Vrancea din 8 ianuarie nu ii atribuise acesteia nici un complet de judecata, explicatia venind pe data de 15 de la CSM.

Astfel, s-a decis "delegarea in functia de vicepresedinte al Judecatoriei Focsani a doamnei judecator Trofin Anca-Mihaela, pana la ocuparea functiei, prin concurs sau examen, in conditiile legii, dar nu mai mult de 6 luni, sub conditia emiterii deciziei de catre presedintele Curtii de Apel Galati privind delegarea doamnei judecator de la Tribunalul Vrancea la Judecatoria Focsani”.

Se pare ca, la cateva zile, Curtea de Apel Galati a emis o decizie prin care judecatoare a fost delegata de la Tribunalul Vrancea la Judecatoria Focsani, cu acordul scris al acesteia. Anca Mihaela Trofin este judecator din 1998, initial, timp de un an, solutionand dosare la Judecatoria Suceava, iar din 1999 si pana in 2002 la Judecatoria Focsani. Ulterior, pana in 2003, a fost magistrat la Judecatoria Adjud, tot in Vrancea, dar fiind delegata la Focsani.

Din 2003 si pana anul acesta, judecatoarea a solutionat dosare la aceasta instanta. Functia de vicepresedinte castigata prin concurs acum aproape doi ani nu a fost singura functie de conducere. In 2008, aceasta a sustinut si promovat concursul pentru postul de presedinte al sectiei civile in cadrul acestei instante.
 


Cuvinte cheie: csm, delegare vicepresedinte, ca galati, tribunalul vrancea, judecatoria focsani, judecator TROFIN ANCA MIHAELA
 
ALTE TITLURI
Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile impuse de SC CND LEGALIS SRL. Preluarea si reproducerea informatiilor si imaginilor publicate pe site-ul www.magistrati.ro se poate face doar cu respectarea Termenilor si Conditiilor.
© Copyright SC Avocatura.com SRL 2005-2020 ©   Copyright SC CND LEGALIS SRL 2011-2020