HOME | JUDECATORI | PROCURORI | C.S.M | JURINDEX | INALTA CURTE DE CASATIE SI JUSTITIE | MINISTERUL JUSTITIEI | CURTEA CONSTITUTIONALA
avocati mediatori executori lichidatori notari publici portalul Instantelor contact
» CSM
26.02.2014 | Avocatura.com
Plenul CSM a decis ca in 5 mai sa se intruneasca adunarile generale pentru alegerea unui membru al CSM din partea tribunalelor
facebook   yahoo   printeaza    
Patru judecatori, printre care si presedintele UNJR, candidati pentru functia de membru CSM
Patru judecatori, printre care si presedintele Uniunii Nationale a Judecatorilor din Romania (UNJR), Natalia Roman, si-au depus candidatura pentru functia de membru al Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) din partea tribunalelor. Postul pentru care cei patru candideaza a ramas liber ca urmare a plecarii judecatorului Adrian Neacsu, in prezent avocat.

 

Potrivit site-ul CSM, pentru alegerea reprezentantului din partea tribunalelor in CSM s-au inscris judecatorii: Natalia Roman — presedinte al Tribunalului specializat Mures si presedinte UNJR, Norel Popescu — presedinte al Tribunalului Mehedinti si vicepresedinte al Asociatiei Magistratilor din Romania, Dorin Danci de la Tribunalul Maramures si Dragos Constantin Popoiag, presedinte al Tribunalului Dambovita.

In ianuarie, plenul CSM a decis ca in 5 mai sa se intruneasca adunarile generale pentru alegerea unui membru al CSM din partea tribunalelor.

"Plenul Consiliului Superior al Magistraturii, avand in vedere vacantarea unuia dintre locurile de membru al CSM, reprezentant al judecatorilor de la tribunale, a stabilit data adunarilor generale pentru alegerea membrului Consiliului, respectiv, luni, 5 mai 2014, ora 13,00. Totodata, a fost stabilit si calendarul desfasurarii alegerilor", se arata intr-un comunicat postat la inceputul lunii ianuarie pe site-ul CSM.

 

Citeste mai departe pe Avocatura.com

Cuvinte cheie: din partea tribunalelor, presedintele unjr, candidati, functia, membru csm, patru judecatori
 
ALTE TITLURI
Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile impuse de SC CND LEGALIS SRL. Preluarea si reproducerea informatiilor si imaginilor publicate pe site-ul www.magistrati.ro se poate face doar cu respectarea Termenilor si Conditiilor.
© Copyright SC Avocatura.com SRL 2005-2019 ©   Copyright SC CND LEGALIS SRL 2011-2019