HOME | JUDECATORI | PROCURORI | C.S.M | JURINDEX | INALTA CURTE DE CASATIE SI JUSTITIE | MINISTERUL JUSTITIEI | CURTEA CONSTITUTIONALA
avocati mediatori executori lichidatori notari publici portalul Instantelor contact
» Ştiri
01.04.2014 | Avocatura.com
Gabriela Baltag lucreaza la Sectia civila a Tribunalului Neamt
facebook   yahoo   printeaza    
Presedintele Asociatiei Magistratilor a reclamat un atentat: i-au fost taiate furtunurile de la franele masinii
Judecatoarea Gabriela Baltag, presedintele Asociatiei Magistratilor din Romania (AMR), a reclamat la Politie ca i-au fost taiate furtunurile de la franele masinii personale, in acest caz fiind deschisa o ancheta, au declarat oficiali din Politie citati de Mediafax.

 

"A fost primita o plangere, Politia Municipiului Piatra Neamt efectueaza cercetari in acest caz", au mai spus sursele citate.

Gabriela Baltag lucreaza la Sectia civila a Tribunalului Neamt, iar sotului ei, judecatorul Vasile Baltag, la Tribunalul Iasi. Cei doi locuiesc in Piatra Neamt.

Potrivit acestora, vandalizarea masinii a fost observata luni dimineata, cand se pregateau sa isi duca la scoala copilul. Din fericire pentru cei doi judecatori, in momentul in care masina a fost pornita, avaria a fost semnalata de becurile de avertizare de pe bord, astfel incat si-au dat seama ca este ceva in neregula la autoturism si nu au mai plecat.

Gabriela si Vasile Baltag au mers la un service auto, dupa care au sunat de urgenta la 112, la fata locului deplasandu-se echipaje de Politie, care au declansat cercetarile. Politistii au confirmat avariile existente la masina, stabilind ca au fost taiat atat furtunul de presiune de la roata dreapta-fata, cat si furtunul de presiune de la roata stanga-fata.

 

Citeste mai departe pe Avocatura.com

Cuvinte cheie: presedintele asociatiei magistratilor, atentat, taiate furtunurile, franele masinii, asociatiei magistratilor din romania, amr, tribunalului neamt, tribunalul iasi
 
ALTE TITLURI
Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile impuse de SC CND LEGALIS SRL. Preluarea si reproducerea informatiilor si imaginilor publicate pe site-ul www.magistrati.ro se poate face doar cu respectarea Termenilor si Conditiilor.
© Copyright SC Avocatura.com SRL 2005-2020 ©   Copyright SC CND LEGALIS SRL 2011-2020