HOME | JUDECATORI | PROCURORI | C.S.M | JURINDEX | INALTA CURTE DE CASATIE SI JUSTITIE | MINISTERUL JUSTITIEI | CURTEA CONSTITUTIONALA
» Ştiri
11.04.2014 | Avocatura.com
Palatul Justitiei din Braila
facebook   yahoo   printeaza    
Vicepresedintele Judecatoriei Braila: "Arestarea la domiciliu va deveni un lucru obisnuit pe viitor"
Judecatoria Braila a dispus, zilele acestea, masura preventiva a arestului la domiciliu pentru inculpatul Dorian Nistor, in varsta de 33 de ani, domiciliat in municipiul Braila, autor a zece furturi din mai multe societati comerciale. Masura, valabila o perioada de 30 de zile, a fost luata de catre instanta de judecata la solicitarea procurorilor Parchetului de pe langa Judecatoria Braila. Este prima masura de acest gen dispusa de judecatorii braileni de la intrarea in vigoare a Noului Cod Penal si a Noului Cod de Procedura Penala, la 1 februarie 2014. Masura nu a fost contestata nici de inculpat si nici de reprezentantii acuzarii.

In opinia multor magistrati, arestul la domiciliu, masura preventiva noua, aparuta in justitia romaneasca la 1 februarie 2014, va deveni, pe viitor, un fapt obisnuit pentru instantele locale.

Potrivit vicepresedintelui Judecatoriei Braila, judecatorul Ciprian Butnaru, purtatorul de cuvant al institutiei, care a confirmat masura luata in ceea ce-l priveste pe Dorian Nistor (primul brailean arestat la domiciliu) de acum inainte cazurile de arest la domiciliu vor deveni un lucru obisnuit in cadrul instantelor brailene.

"Masura preventiva luata in cazul lui Nistor este noua si de aceea suscita interes, insa arestarea la domiciliu va deveni un lucru obisnuit pe viitor”, a precizat vicepresedintele Judecatoriei Braila. 

 

Citeste mai departe pe Avocatura.com

Cuvinte cheie: arest la domiciliu, judecatoria braila, vicepresedintele judecatoriei braila butnaru ciprian, noul cod penal, noul cod de procedura penala
 
ALTE TITLURI
Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile impuse de SC CND LEGALIS SRL. Preluarea si reproducerea informatiilor si imaginilor publicate pe site-ul www.magistrati.ro se poate face doar cu respectarea Termenilor si Conditiilor.
© Copyright SC Avocatura.com SRL 2005-2021 ©   Copyright SC CND LEGALIS SRL 2011-2021