HOME | JUDECATORI | PROCURORI | C.S.M | JURINDEX | INALTA CURTE DE CASATIE SI JUSTITIE | MINISTERUL JUSTITIEI | CURTEA CONSTITUTIONALA
avocati mediatori executori lichidatori notari publici portalul Instantelor contact
29.05.2014 | sansanews.ro
facebook   yahoo   printeaza    
Un tandem de temut la Biroul Electoral Pogoanele
Presedintele si vicepresedintele Judecatoriei Buzau vor supraveghea legalitatea scrutinului din orasul Pogoanele. Cei doi au fost alesi, la tragerea la sorti organizata de Tribunalul Buzau, sa conduca Biroul Electoral de Circumscriptie Pogoanele. Astfel, judecatorul Leontin Dragulescu va fi presedintele BEC Pogoanele, iar presedintele Judecatoriei Buzau, Adriana Nicolae, va actiona in calitate de loctiitor.
In conditiile in care Pogoanele este un fief greu, in care este de asteptat ca si alegerile locale partiale sa aduca o confruntare dura a orgoliilor politice, de la cei doi magistrati se asteapta sa actioneze cu mana de fier pentru a asigura buna desfasurare a scrutinului din data de 25 mai.
 
In urma tragerii la sorti au fost stabiliti si ceilalti responsabili ai birourilor electorale de circumscriptie. La Ziduri, pesedinte este judecatorul Mihaela Cristescu, loctiitor judecatorul Alexandru Felix, la Calvini judecatorul Cristina Constantinescu conduce biroul, iar loctiitor este consilierul juridic Ionel Cotici. Biroul Electoral de Circumscriptie Valea Ramnicului va fi condus de consilierul juridic Ionel Uta, secondat de consilierul juridic Marilena Stefan.

Cuvinte cheie: judecator DRAGULESCU LEONTIN, judecator ALEXANDRU FELIX, judecator NICOLAE ADRIANA, judecator CONSTANTINESCU CRISTINA
 
ALTE TITLURI
Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile impuse de SC CND LEGALIS SRL. Preluarea si reproducerea informatiilor si imaginilor publicate pe site-ul www.magistrati.ro se poate face doar cu respectarea Termenilor si Conditiilor.
© Copyright SC Avocatura.com SRL 2005-2018 ©   Copyright SC CND LEGALIS SRL 2011-2018