HOME | JUDECATORI | PROCURORI | C.S.M | JURINDEX | INALTA CURTE DE CASATIE SI JUSTITIE | MINISTERUL JUSTITIEI | CURTEA CONSTITUTIONALA
avocati mediatori executori lichidatori notari publici portalul Instantelor contact
» Ştiri
03.11.2013 | covasnamedia.ro
facebook   yahoo   printeaza    
Drept la replica
Subscrisa Uniunea Nationala a Barourilor din Romania 2004, reprezentata de av. Nimerincu Viorel, in calitate de Presedinte, cu domiciliul ales pentru comunicare, la aparatorul ales av. Hasasiu Steluta Maria, cunoscind prevederile art. 206 Cod Penal- calomnia, va invederam urmatoarele:

In data de 29.10.2013, ati publicat in ziarul d-voastra, un articol despre avocatul Statulescu Cristinel, membru al uniunii noastre, inscris in Baroul Bucuresti, care a intrat in greva foamei pe durata nedeterminata, in fata Tribunalului din Sf. Gheorghe.

In respectivul articol, desi avocatul nostru a facut afirmatii care pot fi dovedite cu probe, purtatorul de cuvint al Judecatoriei Sf. Gheorghe, Judecatorul BALAN LAURENTIU-MIHAI, recunoaste ca nu i se permite avocatului Statulescu Cristinel sa-si exercite profesia de avocat si face afirmatia mincinoasa, ca acesta nu este avocat si nu figureaza in "tabelul de avocati” al niciunui barou din tara, care face parte din Uniunea Nationala a Barourilor din Romania, potrivit Legii 51/1995 modificata, insa fara sa argumenteze cu invocarea unor temeiuri de drept si fara sa mentioneze jurisprudenta uniunii noastre si cele 9 Decizii ale Inaltei Curti de Casatie si Justitie, care au putere de lege.

In jurisprudenta noastra, 1149 de magistrati (407 procurori si 742 judecatori) au pronuntat 407 solutii de netrimitere in judecata, confirmate de 344 instante judecatoresti (742 judecatori) cu 29 de hotariri judecatoresti de achitare, se afirma ca avocatii nostri, detin documentele care-i autorizeaza sa exercite profesia de avocat, spre deosebire de Barourile traditionale, din care face parte Dl Calinic, care s-au desfiintat prin Legea nr. 3/1948 si nu s-au infiintat nici pina in acest moment si nu detin documente de infiintare.

Avocatul Statulescu Cristinel, poate fi gasit in Tabloul avocatilor, pe www.unbr-legal.ro si indeplineste conditiile prev. de art. 1, alin. 2, din Legea 51/1995, modificata.

Decanul Baroului Covasna, av.CALINIC SABIN, si-a permis sa afirme, ca avocatul nostru nu este "avocat infractor” ci doar "infractor” si a facut afirmatia ca poarta roba pe nedrept, motiv pentru care, deoarece avem marca inregistrata la O.S.I.M, sub nr. M2004/002507 din data de 29.04.2004, a robei si doar avocatii nostri au dreptul sa o poarte, sa prezinte documentele care atesta ca dinsul si avocatii UNBR-ului din care face parte, au dreptul sa poarte roba.

D-l CALINIC SABIN, sa prezinte presei, documentele care atesta ca avocatul nostru Statulescu Cristinel, a fost condamnat irevocabil pentru savirsirea vreunei fapte penale si ca este infractor.
 
D-l CALINIC SABIN, se bazeaza pe statutul de Decan al Baroului si consilier judetean, precum si de rudenia dintre avocatii, judecatorii si procurorii judetului si exercita presiuni asupra institutiilor, ca avocatul Statulescu Cristinel, sa fie cercetat penal si gasit vinovat, pentru a-l descuraja sa mai profeseze.
 
D-l CALINIC SABIN, este coleg de Consiliu judetean, cu D-na RODICA PARVAN, mama subcomisarului PARVAN BOGDAN, care il cerceteaza si hartuieste pe avocatul nostru Statulescu Cristinel.
 
Toti cei mentionati de avocatul STATULESCU CRISTINEL, pe banner-ul care il afiseaza la locul de protest, precum si altii, respectiv Judecatorii GHITA ANA MARIA, CHIPER JENICA, BARTHA KINGA AGOTA, Procurorul ALDEA ADRIAN, Politistii, subcomisar PARVAN BOGDAN, comisar sef COTARCEA LIVIU, precum si Decanul Baroului ilegal si desfiintat Covasna, CALINIC SABIN, i-au incalcat in mod repetat dreptul de as exercita profesia de avocat, dreptul de a avea o viata normala si de as creste copilul, deziderat al oricarui cetatean cinstit din romania.
 
Solicitam, ca acest drept la replica, sa fie publicat intocmai, fara niciun fel de cenzura.

Cuvinte cheie: judecator BALAN LAURENTIU MIHAI, judecator CHIPER JANICA, judecator BARTA KINGA AGOTA
 
ALTE TITLURI
Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile impuse de SC CND LEGALIS SRL. Preluarea si reproducerea informatiilor si imaginilor publicate pe site-ul www.magistrati.ro se poate face doar cu respectarea Termenilor si Conditiilor.
© Copyright SC Avocatura.com SRL 2005-2020 ©   Copyright SC CND LEGALIS SRL 2011-2020