HOME | JUDECATORI | PROCURORI | C.S.M | JURINDEX | INALTA CURTE DE CASATIE SI JUSTITIE | MINISTERUL JUSTITIEI | CURTEA CONSTITUTIONALA
avocati mediatori executori lichidatori notari publici portalul Instantelor contact
15.05.2013 | revista22.ro
facebook   yahoo   printeaza    
CSM: 41 de magistrati sustin miercuri si joi interviul de promovare la ICCJ
Un numar de 41 de magistrati sustin interviul, miercuri si joi, in fata Plenului Consiliului Superior al Magistraturii, in cadrul concursului organizat pentru ocuparea a 29 de posturi vacante de judecator la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ).

Printre cei inscrisi la concurs se numara presedintele Curtii de Apel Bucuresti, Lia Savonea, procurorul Valentin Selaru, fost sef al Sectiei de Urmarire Penala si Criminalistica a Parchetului General, judecatoarea Iuliana Ciolca de la CAB, care a facut parte din completul care l-a condamnat definitiv pe Sorin Ovidiu Vantu si fost procuror judiciar DIICOT in dosare precum Rompetrol si Rafo, si procurorul Marius Dan Foitos, sef serviciu criminalistic din cadrul Sectiei de Urmarire Penala si Criminalistica a PICCJ.

Potrivit site-ul institutiei, sunt programati sa sustina interviul in cadrul sedintei plenului de miercuri cei 20 de magistrati inscrisi pentru promovarea la Sectiile Civile I si II de la instanta suprema: Antonia Eleonora Constantin de la PICCJ, Simona Lala Cristescu, Lavinia Dascalu, Laura Mihaela Ivanovici, Simona Gina Pietreanu, Georgeta Stegaru, Aglaia Valan, Mirela Visan, Dana Simona Arjoca, Liliana Cringasu, Veronica Magdalena Danaila, Ruxandra Monica Duta, Cosmin Horia Mihaianu, Ana-Maria State-Ungureanu, Eugenia Voicheci, Rodica Zaharia, toti de la Curtea de Apel Bucuresti, Rodica Dorin si Valentina Vrabie, de la Curtea de Apel Galati, Manuela Lotus Gherghina, de la Curtea de Apel Craiova, Petronela Cristina Valeanu, de la Curtea de Apel Iasi.
 
Joi vor sustine interviul cei 21 candidati inscrisi pentru promovarea la Sectia de Contencios Administrativ si Fiscal si la Sectia Penala ale ICCJ.
 
Pentru Sectia de Contencios candideaza : Gabriela Mariana Carneluti si Laura Mariana Chimoiu - CA Craiova, Gabriela-Mona Ciopraga - CA Bacau, Cezar Hincu - CA Suceava, Eugenia Ion si Denisa-Angelica Stanisor - CA Bucuresti, Zoita Milasan - CA Targu Mures, Aurelia-Ileana Schnepf - CA Timisoara, iar la Sectia Penala : Simona -Petruta Buzoianu si Florentin Teisanu- CA Ploiesti, Silvia Cerbu, Corina Ciobanu, Marilena-Iuliana Ciolca, Simona-Daniela Encean, Risantea Gagescu, Luciana Mera si Lia Savonea - CA Bucuresti, Valentin Selaru - PCA Brasov, delegat la PICCJ, Marius Dan Foitos - PICCJ, Florina Lucan - PCA Bucuresti, Corina-Cornelia Daescu - PICCJ, delegata la PCA Timisoara.
 
Concursul este organizat pentru ocuparea a sapte posturi vacante la Sectia I-a civila, sase la Sectia a II-a civila, zece la Sectia penala si sase posturi la Sectia de contencios administrativ si fiscal de la ICCJ.
 
Conform calendarului anuntat de CSM, concursul de promovare la instanta suprema a inceput la 7 ianuarie si se va incheia in 31 mai, fiind organizat in conditiile art. 52 -52 indice 7 din Legea 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, precum si ale Regulamentului privind organizarea si desfasurarea concursului de promovare in functia de judecator la ICCJ, aprobat prin Hotararea Plenului Consiliului nr. 74/31 ianuarie 2012, modificata si completata.

Cuvinte cheie: csm, examen, judecator SAVONEA LIA, judecator Selaru Valentin Horia, judecator CIOLCA MARILENA IULIANA, procuror Constantin Eleonora Antonia, judecator Foitos Marius-Dan
 
ALTE TITLURI
Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile impuse de SC CND LEGALIS SRL. Preluarea si reproducerea informatiilor si imaginilor publicate pe site-ul www.magistrati.ro se poate face doar cu respectarea Termenilor si Conditiilor.
© Copyright SC Avocatura.com SRL 2005-2021 ©   Copyright SC CND LEGALIS SRL 2011-2021