HOME | JUDECATORI | PROCURORI | C.S.M | JURINDEX | INALTA CURTE DE CASATIE SI JUSTITIE | MINISTERUL JUSTITIEI | CURTEA CONSTITUTIONALA
avocati mediatori executori lichidatori notari publici portalul Instantelor contact
21.10.2011 | mediasinfo.ro
facebook   yahoo   printeaza    
Marian Negociu, cunoscut drept camatarul Nissan din Buzau, arestat.
Barbatul din Buzau acuzat de camatarie si retinut joi a fost arestat preventiv, fiind acuzat ca imprumuta cu sume foarte mari diversi oameni de afaceri, dupa care le cerea dobanzi uriase, victimele fiind santajate, batute sau obligate sa cedeze o parte dintre bunurile personale.

Potrivit judecatorului Leontin Dragulescu de la Judecatoria Buzau, in urma audierilor magistratii au emis mandat de arestare preventiva pentru 29 de zile pe numele lui Marian Negociu. Decizia judecatorilor a fost luata dupa zece ore de audieri la Parchet si Judecatorie.

Marian Negociu, cunoscut in lumea interlopa din Buzau sub numele de Nissan, a fost retinut, joi, pentru 24 de ore de catre politistii buzoieni, fiind acuzat de santaj si amenintare.

Timp de peste un an, barbatul a fost monitorizat de anchetatori, iar in urma cercetarilor s-a stabilit ca in perioada 2010-2011 el a exercitat amenintari cu acte de violenta, cu distrugerea de bunuri si cu rapirea de persoane sau chiar a agresat mai multe victime, cu scopul de a le determina sa ii restituie diverse sume de bani sau sa incheie anumite contracte.

Potrivit unor surse judiciare, pana acum au fost identificate cinci victime ale barbatului, oameni de afaceri din Buzau, care s-au imprumutat de la el, apoi au fost santajati, amenintati sau agresati. Unele dintre victime, insa, au plecat din tara.

Barbatul a fost condamnat la inchisoare cu suspendare in 2003, pentru proxenetism, infractiunile fiind comise in Germania.


Cuvinte cheie: judecator DRAGULESCU LEONTIN
 
ALTE TITLURI
Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile impuse de SC CND LEGALIS SRL. Preluarea si reproducerea informatiilor si imaginilor publicate pe site-ul www.magistrati.ro se poate face doar cu respectarea Termenilor si Conditiilor.
© Copyright SC Avocatura.com SRL 2005-2018 ©   Copyright SC CND LEGALIS SRL 2011-2018