HOME | JUDECATORI | PROCURORI | C.S.M | JURINDEX | INALTA CURTE DE CASATIE SI JUSTITIE | MINISTERUL JUSTITIEI | CURTEA CONSTITUTIONALA
avocati mediatori executori lichidatori notari publici portalul Instantelor contact
16.11.2013 | replicaonline.ro
facebook   yahoo   printeaza    
Iata ce judecatori si procurori de la Constanta pot participa la examenul de promovare in functii
Institutul National al Magistraturii a facut public tabelul privind rezultatul verificarii indeplinirii, de catre candidatii judecatori si procurori, a conditiilor legale de participare la concursul de promovare efectiva.

 De la Constanta au fost admisi urmatorii judecatori: Claudia Bodean, functioneaza la Judecatoria Cosntanta si a solicitat promovarea la Tribunalul Cluj, Diana Ionela Faur-functioneaza la Tribunalul Constanta si cere promovarea la Curtea de Apel Constanta, Mirela Felicia Ivan, de la Judecatoria Constanta, la Tribunalul Constanta, Elena Alina Marin, de la Judecatoria Constanta, la Curtea de Apel Constanta, Vasilica Mocanu, de la Tribunalul Tulcea, la Curtea de Apel, Loredana Violeta Motoc, de la Judecatoria Constanta, la Tribunalul Constanta, Valeria Andreescencu, de la Tribunal Tulcea la Curtea de Apel, Andrei Iordan, de la Tribunalul Tulcea, la Curtea de Apel Suzana Corina Artene, de la Tribunalul Constanta, la Curtea de Apel, Iulia Constanta Barac, de la Judecatoria Constanta, la Tribunalul Constanta, Cristian Anton David, de la Judecatorie Mangalia, la Tribunalul Constanta, Simona Gheorghe, de la Judecatoria Tulcea la Tribunal, Teodor Viorel Gheorghe, de la Tribunal la Curtea de Apel, Cristina Geta Ghemaja de la Tribunal la Curtea de Apel, Florentina Giol, de la Judecatoria Macin la Tribunalul Constanta, Mihaela Gradinaru, de la Judecatira Constanta la Curtea de Apel, Daniela Ivan, de la Judecatoria Medgidia la Tribunalul Constanta.

Judecatorii TribunaluluI Constanta, care vor sa fie promovati la Curtea De Apel sunt: Nicoleta Roxana Bacu, Iustin Leonard Bourceanu, Lavinia Miahela Circiumaru, Elisabeta Crihana, Chiratica Enache, Eugenia Jitaru, Beatrice Maris, Cristina Mihaela Mocanu, Livia Nistor, Camelia Trifanov, Mihail Sas Stanescu, Laura Dan Iulia Opariuc, Mihaela Popescu, Veronica Tudor, Ioana Pascu, Adrian Oprea, Adriana Staicu, Catalina Neacsu, si Elena Neacsu. Mai solicita promovarea si: Emilian Mastacan, de la Judecatoria Medgdia, la Tribunal, Luminita Niculache, de la Tribunalul Tulcea, la Curtea de Apel, Mariana Pelelunga de la Judecatoria Harsova, la Tribunal, Marinela Pescarus, de la Tribunalul Tulcea la Curtea de Apel, Cristina Radu, de la Judecatorie la Curtea de Apel, Aida Slate de la Judecatoria Medgidia, la Tribunal, Alina Stanescu, de la Judecatoria Medgidia, la Curtea de Apel, Fanel Stanila, de la Judecatoria Medgidia, la Curtea de Apel, Catalin Toader, de la Judecatoria Mangalia, la Tribunal.

In ceea ce ii priveste pe procurorii, candidatii care indeplinesc conditiile legale de participare la concurs sunt: Constantin Balaban, lucreaza la Parchetul Judecatoriei Macin si vrea promovare la Parchetul Curtii de Apel Constanta. Tot la aceasta din urma instanta mai vor urmatorii, din cadrul Parchetului Tribunalului: Dana Belciug, Adina Chirilo, Cristian Corneliu Bordeianu, Ianis Dragomir, Iuliana Merca, Nicoleta Rhfir. De la Parchetul Judecatoriei Constanta vrea la Curtea de Apel Camelia Hira, de la Parchetul Judecatoriei Mangalia, Gabriela Rugea, vrea promovarea la Parchetul Triunalului Constanta, iar Mariana Cretu, Dan Stepanencu si Laura Subtirelu, de la Parchetul Tribunalului Tulcea vor la Parchetul Curtii de Apel. Singura care nu a indeplint conditiile legale sa participe la concurs esteste Elena Chitu, de la Parchetul Judecatoriei Macin, care ar fi vrut la cel al Curtii de Apel. Reamintim ca, la examenul de promovare efectiva si pe loc a judecatorilor si a procurorilor in functii de executie, ce se va avea loc pe 10 noiembrie, la Constanta au fost puse la bataie 5 posturi de judecatori si 4 de procurori. Astfel, a fost scos la concurs un post vacant la Sectia penala si pentru cauze cu minori si familie a Curtii de Apel Constanta.

Specializarea necesara pentru ocuparea postului vacant este drept penal. De asemenea, alte patru posturi vacante se regasesc la Tribunalul Constanta: unul pentru Sectia I civila, specializarea necesara-drept civil si dreptul muncii, un post pentru Sectia a II-a civila, specializarea necesara-drept civil si doua posturi la Sectia civila, de contencios administrativ si fiscal, specializarea necesara-drept administrativ si drept financiar si fiscal. La Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta sunt patru posturi vacante.


Cuvinte cheie: examen inm., judecator IVAN DANIELA, judecator FAUR IONELA DIANA, judecator IVAN FELICIA MIRELA, judecator MARIN ALINA ELENA, judecator MOCANU VASILICA
 
ALTE TITLURI
Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile impuse de SC CND LEGALIS SRL. Preluarea si reproducerea informatiilor si imaginilor publicate pe site-ul www.magistrati.ro se poate face doar cu respectarea Termenilor si Conditiilor.
© Copyright SC Avocatura.com SRL 2005-2019 ©   Copyright SC CND LEGALIS SRL 2011-2019