HOME | JUDECATORI | PROCURORI | C.S.M | JURINDEX | INALTA CURTE DE CASATIE SI JUSTITIE | MINISTERUL JUSTITIEI | CURTEA CONSTITUTIONALA
avocati mediatori executori lichidatori notari publici portalul Instantelor contact
23.03.2015 | www.hotweek.ro
facebook   yahoo   printeaza    
Laura Codruta Kovesi, procurorul sef al DNA, a primit premiul GDS
Laura Codruta Kovesi, procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) a primit premiul Grupului pentru Dialog Social (GDS).A fost propusa pentru acest premiu la sfarsitul anului trecut, insa abia joi s-a desfasurat dezbaterea in cadrul careia i s-a inmanat distinctia.

Grupul pentru Dialog Social a considerat ca Procurorul General, impreuna cu  echipa de procurori pe care o conduce la DNA, a asigurat – avand de infruntat diverse presiuni, fie politice, fie mediatice – eficienta, independenta si impartialitatea anchetelor de coruptie in dosare cu politicieni si alti functionari publici. "Sunt foarte multe presiuni exterioare. Dar din partea politicienilor pot sa spun ca nu am nici un fel de presiune, pentru ca nu vorbesc cu ei. Sunt foarte rare situatiile in care vorbesc cu un politician” a precizat astazi Laura Codruta Kovesi.

La primirea distinctiei, procurorul general al DNA a tinut sa fie inteleasa corect, si a punctat: "Nu cred ca isi permite vreun politician din Romania sa ma sune si sa imi spuna de ce fac un anumit dosar, in conditiile in care eu am declarat, si cand eram procuror general si la preluarea mandatului, ca atunci cand cineva ma va suna sa faca presiuni asupra mea sau asupra institutiei o voi face publica. Deocamdata nu mi s-a intamplat”.


Cuvinte cheie: procuror Kovesi Laura Codruta
 
ALTE TITLURI
Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile impuse de SC CND LEGALIS SRL. Preluarea si reproducerea informatiilor si imaginilor publicate pe site-ul www.magistrati.ro se poate face doar cu respectarea Termenilor si Conditiilor.
© Copyright SC Avocatura.com SRL 2005-2020 ©   Copyright SC CND LEGALIS SRL 2011-2020