HOME | JUDECATORI | PROCURORI | C.S.M | JURINDEX | INALTA CURTE DE CASATIE SI JUSTITIE | MINISTERUL JUSTITIEI | CURTEA CONSTITUTIONALA
avocati mediatori executori lichidatori notari publici portalul Instantelor contact
» CSM
30.04.2015 | www.mediafax.ro
facebook   yahoo   printeaza    
CSM: Reputatia fostului sef DGA, Sintion Marian Rolf, afectata in perioada 2006 - 2007
Reputatia fostului sef al Directiei Generale Anticoruptie (DGA) Sintion Marian Rolf, in prezent procuror in cadrul Parchetului instantei supreme, a fost afectata in perioada 2006 - 2007, de afirmatiile denigratoare lansate in spatiul public la adresa sa, a hotarat CSM.

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a admis, miercuri, ca intemeiata cererea de aparare a reputatiei profesionale formulata de domnul Sintion Marian Rolf, procuror in cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Cererea de aparare a reputatiei profesionale a fost formulata de Sintion pe 4 aprilie 2007.

El a solicitat Consiliului luarea masurilor legale in raport cu faptul ca in perioada 2006 - 2007, in spatiul public au fost lansate o serie de afirmatii denigratoare referitoare la activitatea sa in calitate de director general al Directiei Generale Anticoruptie din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor si la motivul demisiei sale, care i-au adus ulterior grave prejudicii, afectandu-i reputatia profesionala in calitate de procuror.

 

Plenul CSM a apreciat ca "afirmatiile denigratoare lansate in spatiul public la adresa domnului Sintion Marian Rolf, procuror in cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, sunt lipsite de suport obiectiv si au afectat reputatia profesionala a acestuia".

La inceputul anului 2008, plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat ca nu are competenta de a verifica buna reputatie a lui Sintion Marian-Rolf, cu privire la modul in care si-a exercitat atributiile postului de director general al Directiei Generale Anticoruptie din cadrul Ministerului Internelor, apreciind ca nu a exercitat atributii judiciare.


Cuvinte cheie:
 
ALTE TITLURI
Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile impuse de SC CND LEGALIS SRL. Preluarea si reproducerea informatiilor si imaginilor publicate pe site-ul www.magistrati.ro se poate face doar cu respectarea Termenilor si Conditiilor.
© Copyright SC Avocatura.com SRL 2005-2020 ©   Copyright SC CND LEGALIS SRL 2011-2020