HOME | JUDECATORI | PROCURORI | C.S.M | JURINDEX | INALTA CURTE DE CASATIE SI JUSTITIE | MINISTERUL JUSTITIEI | CURTEA CONSTITUTIONALA
avocati mediatori executori lichidatori notari publici portalul Instantelor contact
17.04.2015 | www.digi24.ro
facebook   yahoo   printeaza    
Driblinguri cu procurori si judecatori. Sunt peste 150 de participanți la un campionat de fotbal al magistratilor
Au lasat deoparte robele, dosarele si salile de judecata si, pentru 2 zile, s-au transformat in fotbalisti. 150 de procurori si judecatori din intreaga tara isi petrec acest sfarsit de saptamana la un campionat de fotbal al magistratilor, desfasurat in Valea Jiului.

Magistratii au fost impartiti in echipe a cate 7 jucatori, fiecare echipa fiind formata din procurori si judecatori de la diferite instante arondate unui curti de apel regionale. In cele 2 zile ale competitiei, echipele vor juca 6 partide, dupa care vor urma finala si finala mica.

”In acest moment putem spune ca ne convine statutul asta sportiv, reusim si noi in acest mod sa lasam deoparte rutina si stresul. Este o atmosfera placuta, mai ales ca si vremea e buna, oamenii se simt bine”, spune Darius Roman, procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Petrosani.

Trecerea de la sala de judecata la terenul de fotbal a fost facuta natural, chiar daca aproape toti magistratii cred ca sunt mai priceputi la procese si dosare decat la driblinguri.

”Sunt provocari diferite, de natura diferita, si de o parte si de alta”, - Ati fost si la campionatele trecute. Pe ce post jucati acum? ”Am fost si la campionatele trecute, astazi o sa joc fundas, dar daca situatia o va cere, voi aborda orice pozitie, nu este nicio problema. Vom juca de placere, daca vom si lua un loc pe podium, desi ma indoiesc, daca nu, nu, obiectivul a fost indeplinit, participam”, afirma Tiberiu Oanea, procuror DNA Tg Mures.

- Pe ce post ati jucat azi? ”Teoretic fundas dreapta, nu stiu daca asa s-a vazut, insa asta am incercat”, - E mai usor cu mingea de fotbal sau cu roba si dosarul? ”Cred ca e mai usor cu roba si dosarul, acolo avem niste reguli destul de clare din care nu putem iesi”,afirma Marian Trusca, procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti.

Fiecare partida s-a jucat pana la epuizare. Desi obositi si transpirati, magistratii au reusit sa se relaxeze si sa-si pastreze simtul umorului, mai ales ca nu le-au lipsit nici incurajarile celor de pe margine.

”Mai mult colegii au pus osul, noi am pus mai mult mingea, am reusit sa castigam nu datorita noua, ci datorita lor ca au fost mai slabi, iar norocul a tinut de data asta cu cei mai buni”, - Pe ce post ati jucat in echipa celor mai buni? ”Capitan nejucator, din afara terenului i-am coordonat cel mai bine. Am vazut ca ati intrat totusi putin si pe teren. Da, sa nu oboseasca prea mult colegii, nu pentru a-i ajuta, ci sa le cresc moralul, am alte calitati, nu fotbalistice”, ne-a declarat Ioan Popescu, judecator la Curtea de Apel Timisoara.

La finalul campionatului, va fi premiata atat cea mai buna echipa cat si cea mai slaba, precum si cei mai buni marcatori si portari.


Cuvinte cheie: procuror Roman Darius
 
ALTE TITLURI
Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile impuse de SC CND LEGALIS SRL. Preluarea si reproducerea informatiilor si imaginilor publicate pe site-ul www.magistrati.ro se poate face doar cu respectarea Termenilor si Conditiilor.
© Copyright SC Avocatura.com SRL 2005-2021 ©   Copyright SC CND LEGALIS SRL 2011-2021