HOME | JUDECATORI | PROCURORI | C.S.M | JURINDEX | INALTA CURTE DE CASATIE SI JUSTITIE | MINISTERUL JUSTITIEI | CURTEA CONSTITUTIONALA
» CSM
facebook   yahoo   printeaza    
Comunicat de presa privind intalnirea de lucru a membrilor sectiei pentru procurori, ministrului justitiei, reprezentantilor PICCJ si conducerii parchetelor de pe langa Curtile de Apel si Tribunale.
In perioada 7 - 8 mai 2015, in localitatea Baia Sprie, jud. Maramures, s-a desfasurat intalnirea de lucru comuna a membrilor Sectiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii cu ministrul justitiei, procurorul general si reprezentanți ai Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, procurorii generali ai curtilor de apel si prim procurorii parchetelor de pe langa tribunale.

Principalele teme dezbatute in cadrul intalnirii au vizat analiza impactului intrarii in vigoare a noilor coduri penale, aspecte privind resursele umane ale parchetelor si formarea profesionala, solutionarea cererilor de aparare a independentei sau reputatiei profesionale, precum si integritatea in cadrul Ministerului Public.

Intalnirea de lucru a constituit totodata un prilej pentru discutarea si analizarea si a altor aspecte din activitatea curenta a parchetelor, in scopul identificarii si implementarii celor mai bune solutii care sa eficientizeze activitatea acestora.


Cuvinte cheie:
 
ALTE TITLURI
Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile impuse de SC CND LEGALIS SRL. Preluarea si reproducerea informatiilor si imaginilor publicate pe site-ul www.magistrati.ro se poate face doar cu respectarea Termenilor si Conditiilor.
© Copyright SC Avocatura.com SRL 2005-2021 ©   Copyright SC CND LEGALIS SRL 2011-2021