HOME | JUDECATORI | PROCURORI | C.S.M | JURINDEX | INALTA CURTE DE CASATIE SI JUSTITIE | MINISTERUL JUSTITIEI | CURTEA CONSTITUTIONALA
» CSM
facebook   yahoo   printeaza    
Deficit de procurori la parchetele din Prahova
Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a dat publicitatii, recent, lista posturilor de procuror vacante sau care urmeaza a se vacanta, pana la data de 1 iunie 2015, la parchetele arondate Curților de Apel, Tribunalelor si Judecatoriilor din țara.

In ceea ce priveste unitațile de parchet arondate instanțelor din Prahova, pentru completarea posturilor finanțate mai este nevoie de sapte procurori. Cel mai mare deficit de anchetatori se intalneste la parchetul de pe langa Judecatoria Ploiesti, unde, din cele 20 de posturi finanțate, sunt ocupate 17, o situație asemanatoare intalnindu-se si la Parchetul de pe langa Judecatoria Campina, unde deficitul de anchetatori este, de asemenea, tot de trei procurori, respectiv, din totalul de sapte funcții de execuție sunt acoperite patru. 
Minus un procuror fața de cat prevede schema se intalneste la instanța acuzarii de la Valenii de Munte (patru prevazute in schema, trei ocupate), in schimb, celelalte doua parchete din Prahova - Mizil si Sinaia - au schemele complete. 
 

Nu au deficit de procurori nici Parchetele de pe langa Tribunulul Prahova si Curtea de Apel Ploiesti. 
Cele sapte posturi vacante la parchetele prahovene ar putea fi ocupate in urma examenului de absolvire din aceasta vara, in cazul in care exista auditori de justiție care si-au exprimat dorința de a fi repartizați in Prahova.


Cuvinte cheie:
 
ALTE TITLURI
Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile impuse de SC CND LEGALIS SRL. Preluarea si reproducerea informatiilor si imaginilor publicate pe site-ul www.magistrati.ro se poate face doar cu respectarea Termenilor si Conditiilor.
© Copyright SC Avocatura.com SRL 2005-2022 ©   Copyright SC CND LEGALIS SRL 2011-2022