HOME | JUDECATORI | PROCURORI | C.S.M | JURINDEX | INALTA CURTE DE CASATIE SI JUSTITIE | MINISTERUL JUSTITIEI | CURTEA CONSTITUTIONALA
» Ştiri
facebook   yahoo   printeaza    
Presedintele sectiei a II-a civila din Curtea de Apel Constanta, fara succes la INM
Institutul National al Magistraturii a dat publicitatii tabelul cu punctajul obtinut la interviu de candidatii inscrisi pentru unul dintre cele trei posturi de judecator in Sectia de contencios administrativ si fiscal din Inalta Curte de Casatie si Justitie a Romaniei.

Potrivit Institutului National al Magistraturii (INM), la examen au fost admisi 25 de magistrati, doi dintre ei fiind Adriana Elena Gherasim, Claudiu Iulian Rapeanu, ambii din Sectia de contencios administrativ si fiscal a Curtii de Apel Constanta.
 
Conform tabelului mai sus precizat, Adriana Elena Gherasim a primit un punctaj mediu de 16,23, fiind declarata admisa. Claudiu Iulian Rapeanu a primit un punctaj mediu de 11,47, magistratul fiind declarat respins.
 
Claudiu Iulian Rapeanu este in prezent presedinte al Sectiei a II-a civila de contencios administrativ si fiscal a Curtii de Apel Constanta.
 
Reamintim ca Institutul National al Magistraturii organizeaza, in perioada 5 - 4 iunie, concursul de promovare in functia de judecator la Inalta Curte de Casatie si Justitie a Romaniei. Concursul se organizeaza pentru ocuparea unui numar de sapte posturi vacante de judecator la Curtea Suprema, respectiv trei posturi la Sectia Penala si patru posturi la Sectia de contencios administrativ si fiscal.


Cuvinte cheie:
 
ALTE TITLURI
Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile impuse de SC CND LEGALIS SRL. Preluarea si reproducerea informatiilor si imaginilor publicate pe site-ul www.magistrati.ro se poate face doar cu respectarea Termenilor si Conditiilor.
© Copyright SC Avocatura.com SRL 2005-2022 ©   Copyright SC CND LEGALIS SRL 2011-2022