HOME | JUDECATORI | PROCURORI | C.S.M | JURINDEX | INALTA CURTE DE CASATIE SI JUSTITIE | MINISTERUL JUSTITIEI | CURTEA CONSTITUTIONALA
22.05.2015 | www.mediafax.ro
facebook   yahoo   printeaza    
Doi judecatori, membri ai CSM, jefuiti de aproximativ 7.000 de euro din camera unui hotel din Arad
Doi judecatori, membri ai Consiliului Superior al Magistraturii, au sesizat ca le-au disparut, din camera unui hotel din Arad unde erau cazati, obiecte personale si bani, respectiv 6.700 de euro si 1.500 de lei, Politia deschizand o ancheta in acest caz, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.

Potrivit unor surse din randul anchetatorilor, fostul presedinte al CSM Adrian Bordea, reprezentant al Inaltei Curti de Casatie si Justitie, si magistratul Mircea Aron au sesizat Politia Arad ca le-au disparut bani si obiecte personale din camera hotelului in care erau cazati.

Conform surselor citate, cei doi erau cazati la un hotel din zona centrala a Aradului, iar bunurile si banii le-ar fi disparut joi dupa-amiaza.

Membrii CSM se aflau la Arad pentru a participa, joi si vineri, la o intalnire a presedintilor de tribunale cu reprezentantii CSM.

 

Purtatorul de cuvant al Politiei Arad, Ovidiu Liber, a confirmat ca "doua persoane au depus sesizare cu privire la faptul ca le-au fost furate sumele de aproximativ 6.700 de euro, respectiv 1.500 de lei, din camera unui hotel din municipiul Arad".

"In cauza se fac cercetari pentru identificarea persoanelor banuite de comiterea faptei", a precizat Liber.

Surse din randul anchetatorilor au adaugat ca se verifica daca exista inregistrari video din hotel cu persoanele care au intrat in imobil in cursul zilei de joi, in incercarea de a se reduce cercul suspectilor.


Cuvinte cheie: judecator BORDEA ADRIAN
 
ALTE TITLURI
Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile impuse de SC CND LEGALIS SRL. Preluarea si reproducerea informatiilor si imaginilor publicate pe site-ul www.magistrati.ro se poate face doar cu respectarea Termenilor si Conditiilor.
© Copyright SC Avocatura.com SRL 2005-2022 ©   Copyright SC CND LEGALIS SRL 2011-2022