HOME | JUDECATORI | PROCURORI | C.S.M | JURINDEX | INALTA CURTE DE CASATIE SI JUSTITIE | MINISTERUL JUSTITIEI | CURTEA CONSTITUTIONALA
14.05.2015 | www.adevarul.ro
facebook   yahoo   printeaza    
Prim-procurorul Parchetului Barlad, la final de mandat. CSM a scos postul la concurs
Wili Mircea Borjban, prim-procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Barlad, va ceda functia dupa doua mandate depline si un an de interimat. Concursul de prim-procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Barlad este organizat de Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) si se va finaliza pe 24 iunie.

S-a inscris la concurs un singur candidat, actualul procuror adjunct al Parchetului Barlad, Alina Mihaela Tilica.

Wili Mircea Brojban (52 ani) este prim-procuror la Barlad din 2008, in urma unui concurs, si a indeplinit doua mandate. Anterior a fost procuror adjunct la Barlad timp de un mandat: "Mandatul meu a expirat pe 30 ianuarie 2014 si de atunci ocup functia prin delegatie de la CSM. La inceputul primului mandat eram doar trei-patru procurori, eram prim-procuror numai cu numele. Eu marcam, eu dam cu capul, cum se zice".

Schimbarile au fost numeroase in cei sapte ani cat a fost prim-procuror Wili Brojban. Parchetul Barlad a preluat in 2011 activitatea Parchetului Murgeni, cand a fost desfiintata Judecatoria Murgeni, a intrat in vigoare noul Cod penal si noul Cod de procedura penala, s-a schimbat masiv intreg personalul etc.

La ora actuala, la Parchetul Barlad sunt 10 procurori, schema completa fiind de 12. "Nu stiu daca voi da concurs pentru ocuparea postului de procuror adjunct", a precizat magistratul p

Citeste mai mult: adev.ro/nobxgt


Cuvinte cheie:
 
ALTE TITLURI
Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile impuse de SC CND LEGALIS SRL. Preluarea si reproducerea informatiilor si imaginilor publicate pe site-ul www.magistrati.ro se poate face doar cu respectarea Termenilor si Conditiilor.
© Copyright SC Avocatura.com SRL 2005-2022 ©   Copyright SC CND LEGALIS SRL 2011-2022