HOME | JUDECATORI | PROCURORI | C.S.M | JURINDEX | INALTA CURTE DE CASATIE SI JUSTITIE | MINISTERUL JUSTITIEI | CURTEA CONSTITUTIONALA
09.06.2015 |
facebook   yahoo   printeaza    
Radu Stoian a fost numit judecator la Tribunalul Arad
De miercuri, 10 iunie, Radu Stoian va fi judecator (magistrat asistent) la Tribunalul Arad. Ordinul de numire a fost semnat de ministrul Justitiei. Si tot de miercuri, 10 iunie, Radu Stoian se va suspenda din functia de sef Serviciu conducerea institutiilor publice deconcentrate si relatii internationale pe care o ocupa in prezent in cadrul Prefecturii Arad.

Potrivit ordinului ministrului Justitiei, Radu Stoian a fost numit, cu mandat de cinci ani, drept magistrat asistent pe litigii de munca in cadrul Tribunalului Arad, propunerea venind din partea Consiliului Suprem al Magistraturii.

 
 
 
 

Radu Stoian este un cunoscator al legilor si actelor normative in conditiile in care ani de zile a activat in cadrul Prefecturii Arad ca jurist si sef serviciu juridic. Aradeanul a ocupat insa si functii mai importante in cadrul acestei institutii, cea mai mare dintre acestea fiind cea de subprefect al Aradului, fotoliu pe care l-a ocupat din mai 2012 pana in noiembrie 2014.

La momentul schimbarii sale din functia de subprefect, Stoian declara ca nu cunoaste motivele schimbarii sale din functie ("Respect decizia Guvernului, desi nu stiu care sunt motivele schimbarii mele. Cu certitudine, insa, acestea nu pot fi decat colaterale pregatirii mele profesionale, din moment ce nu mi s-a reprosat nimic, iar ultimul calificativ pe care l-am primit a fost <spre maxim> in privinta respectarii fisei postului”).

Numirea sa ca judecator s-a facut in baza unei proceduri care deroga de la norme, in baza cunostintelor acumulate de angajatul Prefecturii de-a lungul anilor in functiile pe care le-a ocupat, toate in directa legatura cu aplicare legilor statului.


Cuvinte cheie:
 
ALTE TITLURI
Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile impuse de SC CND LEGALIS SRL. Preluarea si reproducerea informatiilor si imaginilor publicate pe site-ul www.magistrati.ro se poate face doar cu respectarea Termenilor si Conditiilor.
© Copyright SC Avocatura.com SRL 2005-2022 ©   Copyright SC CND LEGALIS SRL 2011-2022