HOME | JUDECATORI | PROCURORI | C.S.M | JURINDEX | INALTA CURTE DE CASATIE SI JUSTITIE | MINISTERUL JUSTITIEI | CURTEA CONSTITUTIONALA
avocati mediatori executori lichidatori notari publici portalul Instantelor contact
» Ştiri
facebook   yahoo   printeaza    
Magistrat de la Curtea de Apel Ploiesti – in vizita la CEDO
Institutul Național al Magistraturii (INM) a facut publice rezultatele selecției magistraților care vor participa la vizite de studiu la Curtea Europeana a Drepturilor Omului (CEDO). Astfel, in toamna acestui an, alaturi de alți doi judecatori din Iasi si Brasov va pleca si Ionel Stanescu, magistrat la Secția a II-a Civila de Contencios Administrativ si Fiscal din cadrul Curții de Apel Ploiesti.

Ale doua serii, alcatuite din cate trei judecatori, vor pleca tot pentru studiu, la CEDO, in luna septembrie a acestui an si, respectiv, in noiembrie a.c.
In cadrul procedurii de selecție au fost avute in vedere mai multe criterii, printre care s-au numarat: neparticiparea recenta la alte forme de pregatire internaționala; posibilitatea si disponibilitatea magistratului de a disemina informatiile la care va avea acces prin participarea la programul de pregatire; condiția cunoasterii temeinice a limbii engleze (atestata, in principal, prin documente oficiale depuse de candidat).

In ceea ce priveste criteriul cunoasterii limbii engleze, au fost avute in vedere informațiile relevante rezultate, dupa caz, din CV-uri si scrisorile de intenție (pentru candidaturile care nu au fost insoțite de certificate de competența lingvistica), respectiv cele din documentele care atesta cunoasterea limbii engleze, toate coroborate si cu informatii de tip autoevaluare a nivelului de cunoastere a limbii straine, realizata de candidati cu ocazia inscrierii la alte programe de formare, in cazurile in care astfel de informații au fost disponibile in baza de date gestionata de INM. 
 

Candidaturile au fost insoțite de avizul privind participarea, prevazut de dispozițiile regulamentului privind drepturile si obligatiile persoanelor trimise in misiune temporara in strainatate de catre Consiliul Superior al Magistraturii, Inspectia Judiciara, Institutul National al Magistraturii si Scoala Nationala de Grefieri.


Cuvinte cheie:
 
ALTE TITLURI
Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile impuse de SC CND LEGALIS SRL. Preluarea si reproducerea informatiilor si imaginilor publicate pe site-ul www.magistrati.ro se poate face doar cu respectarea Termenilor si Conditiilor.
© Copyright SC Avocatura.com SRL 2005-2021 ©   Copyright SC CND LEGALIS SRL 2011-2021