HOME | JUDECATORI | PROCURORI | C.S.M | JURINDEX | INALTA CURTE DE CASATIE SI JUSTITIE | MINISTERUL JUSTITIEI | CURTEA CONSTITUTIONALA
19.03.2013 | Magistrati.ro
Noul Cod de procedura civila a intrat in vigoare la 15 februarie 2013
facebook   yahoo   printeaza    
Impactul noului Cod de procedura civila asupra executarii silite
Centrul National de Pregatire si Perfectionare a Executorilor Judecatoresti din Romania organizeaza in data de 20 martie 2013, la Bucuresti, in sala de conferinte, Salonul A 1, a Hotelului JW Marriott, cu incepere de la ora 11.00, o dezbatere privind impactul noului Cod de procedura civila asupra executarii silite.

Dezbaterea va avea ca scop identificarea unor probleme legate de interpretarea si aplicarea unor dispozitii legale din materia executarii silite, de natura sa permita formularea unor propuneri de modificare a acestora.

La dezbatere sunt invitati sa participe reprezentanti ai Ministerului Justitiei, Consiliului Superior al Magistraturii, Comisiei juridice de disciplina si imunitati a Camerei Deputatilor, Comisiei juridice de disciplina si imunitati a Senatului, Institutului Notarial Roman si Asociatiei Magistratilor din Romania.

In cadrul discutiilor vor lua cuvantul Marius Radu, executor judecatoresc si director al Centrului National de Pregatire si Perfectionare a Executorilor Judecatoresti din Romania, Adrian Constantin Stoica, Cornel Toma Tereaca si Bogdan Dumitrache, executori judecatoresti. Relatii suplimentare privind desfasurarea evenimentului pot fi obtinute de la Marius Radu (telefon 0742.89.56.78).


Cuvinte cheie: impact, noul cod de procedura civila, executare silita
 
ALTE TITLURI
Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile impuse de SC CND LEGALIS SRL. Preluarea si reproducerea informatiilor si imaginilor publicate pe site-ul www.magistrati.ro se poate face doar cu respectarea Termenilor si Conditiilor.
© Copyright SC Avocatura.com SRL 2005-2021 ©   Copyright SC CND LEGALIS SRL 2011-2021