HOME | JUDECATORI | PROCURORI | C.S.M | JURINDEX | INALTA CURTE DE CASATIE SI JUSTITIE | MINISTERUL JUSTITIEI | CURTEA CONSTITUTIONALA
avocati mediatori executori lichidatori notari publici portalul Instantelor contact
» ICCJ
26.03.2013 | Magistrati.ro
Programul va fi alcatuit din cinci seminarii interactive
facebook   yahoo   printeaza    
ICCJ lanseaza Programul National Interinstitutional de pregatire specializata a judecatorilor sectiilor penale
Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) lanseaza Programul National Interinstitutional de pregatire specializata a judecatorilor sectiilor penale ale curtilor de apel si tribunalelor, se arata intr-un comunicat de presa al institutiei.

Programul se va desfasura cu participarea Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, Directiei Nationale Anticoruptie, Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism, Serviciului Roman de Informatii.

Acesta se va realiza sub forma a cinci seminarii interactive, in perioada martie – iunie 2013, cuprinzand prezentari preponderent practice, precum si vizite la Centrul National de Interceptari al Serviciului Roman de Informatii si Serviciul Tehnic al Directiei Nationale Anticoruptie.

Primul seminar va avea loc pe data de 27 martie 2013, ora 10.00, in sala de conferinte a Tribunalului Bucuresti (etajul 4), avand ca tema ,,Protectia documentelor clasificate in procedura judiciara. Aspecte practice referitoare la expertizele audio-video, constatarile tehnico-stiintifice si perchezitiile informatice in procesul de apreciere a materialului probator in cadrul dosarelor avand ca obiect infractiunile de coruptie si criminalitate informatica”.

La seminar sunt invitati sa participe judecatori de la sectiile penale ale Tribunalelor Bucuresti, Calarasi, Giurgiu, Ialomita, Teleorman, Ilfov, Prahova, Arges, Buzau, Dambovita, Valcea, Constanta, Tulcea, Brasov, Covasna, Alba, Sibiu, Hunedoara.


Cuvinte cheie: iccj, lansare, programul national interinstitutional, pregatire specializata, judecatori, sectii penale
 
ALTE TITLURI
Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile impuse de SC CND LEGALIS SRL. Preluarea si reproducerea informatiilor si imaginilor publicate pe site-ul www.magistrati.ro se poate face doar cu respectarea Termenilor si Conditiilor.
© Copyright SC Avocatura.com SRL 2005-2020 ©   Copyright SC CND LEGALIS SRL 2011-2020