HOME | JUDECATORI | PROCURORI | C.S.M | JURINDEX | INALTA CURTE DE CASATIE SI JUSTITIE | MINISTERUL JUSTITIEI | CURTEA CONSTITUTIONALA
avocati mediatori executori lichidatori notari publici portalul Instantelor contact
» Ştiri
14.03.2012 | telegrafonline.ro
facebook   yahoo   printeaza    
Lupta stransa pentru un post de judecator la Curtea de Apel
Judecatorii si procurorii constanteni care vor sa avanseze la o instanta sau parchet superior vor participa, pe 25 martie, la concursul pentru promovarea in functii de executie organizat de Consiliul Superior al Magistraturii (CSM).

Tribunalul Constanta a scos la concurs cinci posturi vacante: doua la Sectia Civila, doua la Sectia Contencios-Administrativ si unul la Sectia Penala. Aspirantii la aceste posturi sunt tot cinci, astfel ca nu va exista concurenta intre ei. Iulia Barac, Catalina Neacsu, Leonard Bourceanu si Iulia Laura Dan Opariuc, toti de la Judecatoria Constanta, si Anton Cristian David, de la Judecatoria Mangalia, vor incerca sa demonstreze ca merita sa avanseze la Tribunalul Constanta. Lupta apriga se va da la Curtea de Apel Constanta, unde 14 judecatori se vor bate pentru doua posturi vacante: unul la Sectia Civila si unul la Sectia Penala. In vreme ce trei judecatori au optat pentru Sectia Penala, 11 magistrati vor concura pentru Sectia Civila. Cei 14 judecatori sunt: Cristina Belecciu, Radu Comsa, Viorel Gheorghe Teodor, Andreea Ianca, Corina Jianu, Beatrice Mares, Ramona Elena Poppa, Iuliana Radu, Laura Smarandi si Andreea Stoianoglu, toti din cadrul Tribunalului Constanta, Mihail Stanescu Sas, presedintele Judecatoriei Constanta, Mihaela Cristina Gradinariu, vicepresedintele Judecatoriei Constanta, Augustina Livia Nistor, presedintele Judecatoriei Mangalia si Fanel Stanei, presedintele Judecatoriei Harsova.


PROMOVARE LA ALTE INSTANTE

Alti judecatori constanteni vor sa promoveze in functii de executie la instantele superioare, insa in alte judete. Cinci magistrati de la Judecatoria Constanta si-au indreptat atentia catre Capitala. Lavinia Mihaela Carciumaru si Cristina Radu vor candida pentru Curtea de Apel Bucuresti, Elena Daniela Bogatu vrea sa lucreze la Tribunalul Bucuresti, Cristina Grecu va da examen pentru Tribunalul Ilfov, iar Claudia Ratiu a optat pentru Tribunalul Cluj. De asemenea, magistratul Ionela Diana Faur, de la Tribunalul Constanta, va da examen pentru Curtea de Apel Timisoara.

PROCURORI DELEGATI

La nivelul Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta au fost scoase la concurs noua posturi vacante de procurori, pentru care s-au inscris sapte magistrati. Unii dintre ei activeaza de cateva luni la acest Parchet, avand delegatie. Acestia sunt Vasile Balaican, Dana Belciug, Andrei Bodean, Camelia Maria Cenuse si Dragomir Ianus. Ceilalti procurori care aspira la un post la Parchetul Tribunalului sunt Monica Mariana Drumea, de la Parchetul Judecatoriei Harsova si Raluca Elena Mihailescu, de la Parchetul Judecatoriei Constanta. Rezultatele finale ale concursului vor fi afisate pe 10 aprilie.


Cuvinte cheie: procuror Ianus Dragomir, judecator BARAC CONSTANTA IULIA, judecator NEACSU CATALINA, judecator BOURCEANU LEONARD IUSTIN, judecator OPARIUC DAN IULIA LAURA
 
ALTE TITLURI
Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile impuse de SC CND LEGALIS SRL. Preluarea si reproducerea informatiilor si imaginilor publicate pe site-ul www.magistrati.ro se poate face doar cu respectarea Termenilor si Conditiilor.
© Copyright SC Avocatura.com SRL 2005-2019 ©   Copyright SC CND LEGALIS SRL 2011-2019