HOME | JUDECATORI | PROCURORI | C.S.M | JURINDEX | INALTA CURTE DE CASATIE SI JUSTITIE | MINISTERUL JUSTITIEI | CURTEA CONSTITUTIONALA
avocati mediatori executori lichidatori notari publici portalul Instantelor contact
» Ştiri
30.11.2012 | ziuaconstanta.ro
facebook   yahoo   printeaza    
9,92 - RECORD PE TARA
IATA CE NOTE AU OBTINUT SEFII INSTANTELOR DIN CONSTANTA LA PROIECTELE MANAGERIALE

Institutul National al Magistraturii a dat publicitatii tabelul privind rezultatele candidatilor judecatori in urma sustinerii proiectului referitor la exercitarea atributiilor specifice functiei de conducere pentru care candideaza.
Astfel, conform datelor oficiale, Claudia-Ionela Bojin, judecator al Judecatoriei Constanta, a fost notata cu 8,10, ea candidand pentru functia de vicepresedinte al instantei mai sus precizate. Actualul presedinte al Tribunalului din Constanta, Vasile Carbune Cosac, care doreste sa-si mentina postul, a luat 9,35, asta in timp ce Teodor-Viorel Gheorghe, actualul vicepresedinte, a primit 9,07. Acesta din urma candideaza tot pentru postul de vicepresedinte.

Adriana Ispas, actualul vicepresedinte al Curtii de Apel Constanta, a primit la aceasta proba 9,25, in timp ce judecatorul Gabriel-Sandu Lefter, aspirant la postul de presedinte al Curtii, a luat 7,32. Alina Gabriela Jurubita, judecator la Judecatoria Constanta, candidat la functia de vicepresedinte al instantei, a luat 8,10. Fanel Stanila, presedintele Judecatoriei Harsova, aspirant la postului de sef al Judecatoriei Medgidia, a primit 8,14. De mentionat ca, la aceasta proba, cea mai mare nota a fost obtinuta de Dragos Constantin Popoiag, vicepresedinte al Tribunalului Dambovita (9,92). La polul opus, cea ma mica nota a luat-o Grigore Ureche, judecator al Tribunalului Giurgiu, candidat pentru sefia Judecatoriei Zimnicea. Institutul National al Magistraturii informeaza ca Ureche a luat 4,32.


Cuvinte cheie: judecator JURUBITA ALINA GABRIELA, judecator BOJIN CLAUDIA IONELA, judecator CARBUNE COSAC VASILE, judecator GHEORGHE VIOREL TEODOR, judecator ISPAS ADRIANA
 
ALTE TITLURI
Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile impuse de SC CND LEGALIS SRL. Preluarea si reproducerea informatiilor si imaginilor publicate pe site-ul www.magistrati.ro se poate face doar cu respectarea Termenilor si Conditiilor.
© Copyright SC Avocatura.com SRL 2005-2019 ©   Copyright SC CND LEGALIS SRL 2011-2019