HOME | JUDECATORI | PROCURORI | C.S.M | JURINDEX | INALTA CURTE DE CASATIE SI JUSTITIE | MINISTERUL JUSTITIEI | CURTEA CONSTITUTIONALA
avocati mediatori executori lichidatori notari publici portalul Instantelor contact
» Ştiri
16.05.2012 | ziuaconstanta.ro
facebook   yahoo   printeaza    
MAGISTRATI CONSTANTENI PROMOVATI IN GRAD
Procurori braileni ce vor veni la Constanta si judecatori constanteni ce pleaca in Capitala. Acesta este bilantul examenului de promovare in grad, sustinut de magistratii constanteni, procurori si judecatori deopotriva, la data de 25 martie 2012.

La inceputul acestei saptamani, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat validarea rezultatelor finale ale concursului, asa incat unii dintre magistratii constanteni vor pleca la alte instante din tara, in timp ce procurori din tara vor veni sa isi desfasoare activitate la Constanta.

Conform informatiilor oficiale afisate de reprezentantii CSM, judecatorii ce vor fi promovati la Curtea de Apel Constanta, incepand cu data de 1 iunie sunt Ramona Elena Poppa, de la Tribunalul Constanta, ce isi va desfasura activitatea la Sectia a II-a civila, de contencios administrativ si fiscal a instantei, precum si Andreea Ianca, promovata la Sectia penala si pentru cauze cu minori si de familie. Asa cum aratam in editiile anterioare, pentru Curtea de Apel Constanta isi mai exprimasera optiunea vicepresedintele Judecatoriei Constanta, Mihaela Cristina Gradinaru, precum si presedintele instantei, Mihail Stanescu Sas.

Validarile pentru Tribunal

De asemenea, pe lista judecatorilor care au mai intrat in cursa se mai aflau magistratii Ionela Daniela Faur, Cristina Belecciu, Dumitru-Radu Comsa, Corina Eugenia Jianu, Laura Smarandi, Andrea Bianca Stoianoglu, Beatrice Maris, Teodor Viorel Gheorghe, vicepresedintele Tribunalului Constanta, precum si Iuliana Radu, toti din cadrul Tribunalului Constanta. Plenul CSM a mai hotarat si validarea rezultatelor pentru Tribunalul Constanta, unde au fost promovati judecatorii Leonard Iustin Bourceanu, pentru Sectia penala, si Iulia Laura Opariuc-Dan si Catalina Neacsu, pentru Sectia de contencios administrativ si fiscal, toti fiind promovati de la Judecatoria Constanta. De la Judecatoria Constanta se mai inscrisese in concurs, tot pentru Tribunal, magistratul Constanta Iulia Barac, dar si judecatorul Cristian Anton David, din cadrul Judecatoriei Mangalia. De asemenea, printre judecatorii constanteni care s-au inscris la examenul de grad desfasurat in martie se numarau si Claudia Ratiu, Elena-Daniela Bogatu, Mihaela Lavinia Circiumaru, Cristina Radu, dar si Cristina Grecu. In urma validarii rezultatelor de catre CSM, magistratul Cristina Grecu isi va desfasura activitatea incepand cu data de 1 iunie la Tribunalul Ilfov, Sectia penala.

Cum sta treaba cu procurorii

Dintre procurorii care s-au inscris la concursul de promovare in grad, la Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta au fost promovati mai multi magistrati, incepand cu actualul prim-procuror adjunct al Parchetului Judecatoriei Constanta, Camelia Cenuse. Totodata, pe lista procurorilor promovati la Parchetul Tribunalului se mai numara procurorul criminalist Andrei Bodean, alaturi de colegele sale Raluca Elena Mihailescu si Dana Belciug, de la Parchetul Judecatoriei Constanta, Monica Mariana Drumea, de la Parchetul Judecatoriei Harsova, precum si Iuliana Mircea, de la Parchetul de pe langa Judecatoria Braila. Singurul procuror care si-a exprimat optiunea de a avansa la o alta unitate de parchet din tara este Constantin Andreias, din cadrul Parchetului Tribunalului, care a optat pentru Parchetul Curtii de Apel Bucuresti. Nu in ultimul rand, printre procurorii care s-au mai inscris in concurs s-au numarat si magistratul Vasile Balaican, precum si procurorul Dragomir Ianus, de la Parchetul Judecatoriei Medgidia, delegat la Parchetul Tribunalului.


Cuvinte cheie: judecator POPPA RAMONA ELENA, judecator IANCA ANDREEA, judecator GRADINARIU MIHAELA CRISTINA, judecator STANESCU SAS MIHAIL, judecator BELECCIU CRISTINA
 
ALTE TITLURI
Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile impuse de SC CND LEGALIS SRL. Preluarea si reproducerea informatiilor si imaginilor publicate pe site-ul www.magistrati.ro se poate face doar cu respectarea Termenilor si Conditiilor.
© Copyright SC Avocatura.com SRL 2005-2019 ©   Copyright SC CND LEGALIS SRL 2011-2019