HOME | JUDECATORI | PROCURORI | C.S.M | JURINDEX | INALTA CURTE DE CASATIE SI JUSTITIE | MINISTERUL JUSTITIEI | CURTEA CONSTITUTIONALA
avocati mediatori executori lichidatori notari publici portalul Instantelor contact
» Ştiri
17.12.2012 | ziuaconstanta.ro
facebook   yahoo   printeaza    
UNDA VERDE DE LA CSM PENTRU VIITORII SEFI AI MAGISTRATURII CONSTANTENE
Sectia pentru judecatori a hotarat numirea in functiile de conducere pentru care au candidat a judecatorilor constanteni care au obtinut rezultatul cel mai bun la concursul sau examenul pentru numirea in functii de conducere la curti de apel, tribunale, tribunale specializate si judecatorii.

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat numirea in functiile de conducere pentru care au candidat a doi procurori din Constanta, care au obtinut rezultatul cel mai bun la concursul sau examenul pentru numirea in functii de conducere la parchetele de pe langa curti de apel, tribunale, tribunale specializate si judecatorii, desfasurat in perioada 21 septembrie - 12 decembrie. De asemenea, Sectia pentru judecatori a CSM si-a dat acordul pentru ca, din data de 1 ianuarie 2013, o parte dintre instantele din Constanta sa-si schimbe sefii.

Astfel, conform datelor oficiale, Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a avizat ca Octavia Daniela Toader sa-si continue activitatea ca prim-procuror al Parchetului de pe langa Judecatoria Mangalia, in timp ce Camelia Maria Cenuse a primit "verde" pentru postul sau de prim-procuror adjunct al Parchetului de pe langa Judecatoria Constanta. Mai departe, Sectia pentru judecatori a hotarat numirea in functiile de conducere pentru care au candidat a judecatorilor constanteni care au obtinut rezultatul cel mai bun la concursul sau examenul pentru numirea in functii de conducere la curti de apel, tribunale, tribunale specializate si judecatorii. In acest sens, Consiliul Superior al Magistraturii informeaza ca Adriana Ispas va fi presedintele Curtii de Apel Constanta, in locul lui Nicolae Stanciu. Vasile Carbune Cosac ramane sef al Tribunalului Constanta, Teodor Viorel Gheorghe ramane vicepresedinte al tribunalului, Alina-Gabriela Jurubita vine pe functia de vicepresedinte al Judecatoriei Constanta, in timp ce Fanel Stanila se va afla in fruntea Judecatoriei Medgidia, acesta parasind comanda Judecatoriei Harsova.


Cuvinte cheie: procuror Toader Octavia Daniela, procuror Cenuse Camelia Maria, judecator ISPAS ADRIANA, judecator STANCIU NICOLAE, judecator CARBUNE COSAC VASILE
 
ALTE TITLURI
Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile impuse de SC CND LEGALIS SRL. Preluarea si reproducerea informatiilor si imaginilor publicate pe site-ul www.magistrati.ro se poate face doar cu respectarea Termenilor si Conditiilor.
© Copyright SC Avocatura.com SRL 2005-2019 ©   Copyright SC CND LEGALIS SRL 2011-2019