HOME | JUDECATORI | PROCURORI | C.S.M | JURINDEX | INALTA CURTE DE CASATIE SI JUSTITIE | MINISTERUL JUSTITIEI | CURTEA CONSTITUTIONALA
avocati mediatori executori lichidatori notari publici portalul Instantelor contact
26.02.2013 | Magistrati.ro
Activitatea Judecatoriei Sibiu a fost suspendata astazi timp de o jumatate de ora
facebook   yahoo   printeaza    
Protest la Sibiu. Magistratii Judecatoriei au suspendat sedintele de judecata timp de 30 de minute
Toate completele de judecata ale Judecatoriei Sibiu au suspendat in aceasta dimineata sedintele timp de 30 de minute pentru a protesta fata de refuzul Consiliului Superior al Magistraturii de a-i revoca din functie pe Alina Ghica si Cristi Danilet. In prezent, activitatea institutiei se desfasoara normal.

Completele de judecata ale Judecatoriei Sibiu au decis in aceasta dimineata suspendarea sedintelor de judecata cu 30 de minute, in semn de solidaritate cu celelalte judecatorii din tara care protesteaza impotriva sedintei Consiliului Superior al Magistraturii.

,,A avut loc o actiune de solidaritate cu celelalte judecatorii din tara referitor la sedinta organizata de Consiliul Superior al Magistraturii.  Actiunea de protest a avut loc conform articolului 104 din regulamentul de ordine interioara. Sedintele de judecata au fost suspendate timp de 30 de minute, intre orele 09:00 – 09:30, iar acum activitatea se desfasoara normal”, a declarat pentru Avocatura.com, judecatoarea Laura Olan.

Judecatoria Sibiu si Tribunalul Sibiu impart acelasi sediu in Sibiu. Judecatorii Tribunalului Sibiu nu au luat insa parte la protest. ,,In Tribunalul Sibiu, activitatea s-a desfasurat astazi normal. O forma de protest a existat la Judecatorie”, a declarat si Cornelia Prundaru, purtatorul de cuvant al Tribunalului Sibiu.

Magistratii de la mai multe judecatorii din tara au suspendat astazi sedintele de judecata, ca urmare a ,,pasivitatii" manifestate de Plenul Consiliului Superior al Magistraturii cu privire la solicitarile de revocare din functia de membru al CSM a judecatorilor Cristi Danilet si Alina Ghica.


Cuvinte cheie: protest, sibiu, magistrati, judecatorie, suspendat, sedinte de judecata
 
ALTE TITLURI
Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile impuse de SC CND LEGALIS SRL. Preluarea si reproducerea informatiilor si imaginilor publicate pe site-ul www.magistrati.ro se poate face doar cu respectarea Termenilor si Conditiilor.
© Copyright SC Avocatura.com SRL 2005-2020 ©   Copyright SC CND LEGALIS SRL 2011-2020