HOME | JUDECATORI | PROCURORI | C.S.M | JURINDEX | INALTA CURTE DE CASATIE SI JUSTITIE | MINISTERUL JUSTITIEI | CURTEA CONSTITUTIONALA
avocati mediatori executori lichidatori notari publici portalul Instantelor contact
» CSM
26.02.2013 | Magistrati.ro
Adrian Bordea a fost ales vicepresedinte al CSM
facebook   yahoo   printeaza    
Judecatorul Adrian Bordea este noul vicepresedinte al CSM
Judecatorul Adrian Bordea a fost ales astazi in functia de vicepresedinte al Consiliului Superior al Magistraturii, cu 16 voturi ,,pentru" si o abtinere. Adrian Bordea, membru ales in CSM din partea Inaltei Curti de Casatie si Justitie, era singurul candidat pentru aceasta functie, el anuntandu-si candidatura in data de 05 februarie 2013.

,,Astazi, 26 februarie 2013, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a decis, cu 16 voturi pentru si o abtinere, alegerea in functia de vicepresedinte al Consiliului a domnului judecator Adrian Bordea, membru ales din partea Inaltei Curti de Casatie si Justitie”, se arata intr-un comunicat al CSM remis presei.

Alegerea vicepresedintelui CSM a avut loc in timpul sedintei de astazi a Plenului, imediat dupa decizia de revocare din Consiliu a judecatorilor Alina Ghica si Cristi Danilet. Functia de vicepresedinte al Consiliului a fost vacanta timp de aproape doua luni, mai exact din data de 04 ianuarie, atunci cand au avut loc alegerile pentru conducerea CSM.

Alegerea vicepresedintelui CSM, programata initial pe 04 ianuarie, a fost amanata de mai multe ori. Singurele candidaturi pentru aceasta functie, depuse anterior candidaturii lui Adrian Bordea, au fost cele ale judecatorilor Alina Ghica si Cristi Danilet. Cei doi si-au retras insa candidaturile in contextul in care majoritatea instantelor din tara au votat pentru revocarea lor din CSM, astfel ca procedura de alegere a vicepresedintelui Consiliului a fost reluata.


Cuvinte cheie: judecator, adrian bordea, vicepresedinte, csm, judecator BORDEA ADRIAN
 
ALTE TITLURI
Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile impuse de SC CND LEGALIS SRL. Preluarea si reproducerea informatiilor si imaginilor publicate pe site-ul www.magistrati.ro se poate face doar cu respectarea Termenilor si Conditiilor.
© Copyright SC Avocatura.com SRL 2005-2020 ©   Copyright SC CND LEGALIS SRL 2011-2020