HOME | JUDECATORI | PROCURORI | C.S.M | JURINDEX | INALTA CURTE DE CASATIE SI JUSTITIE | MINISTERUL JUSTITIEI | CURTEA CONSTITUTIONALA
avocati mediatori executori lichidatori notari publici portalul Instantelor contact
» Ştiri
29.05.2013 | Avocatura.com
Cea mai mare suma va fi alocata Ministerului Justitiei, 42.381.000 lei, Ministerului Public i se va suplimenta bugetul cu aproape 20 de milioane de lei, iar bugetul Inaltei Curtui de Casatie si Justitie cu peste 1,5 milioane lei.
facebook   yahoo   printeaza    
Bugetele Ministerului Justitiei, Ministerului Public, ICCJ si CSM vor fi suplimentate cu 64 de milioane de lei pentru plata drepturilor salariale restante
Bugetele Ministerului Justitiei, Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ) si Ministerului Public pe anul 2013 vor fi suplimentate cu peste 64 de milioane de lei, adica aproximativ 14 milioane de euro, potrivit unui proiect de Hotarare de Guvern publicat la inceputul saptamanii.

Sumele vor fi folosite pentru "plata titlurilor executorii care intra sub incidenta prevederilor Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 71/2009 privind plata unor sume prevazute in titluri executorii avand ca obiect acordarea de drepturi salariale personalului din sectorul bugetar, aprobata cu modificari prin Legea nr. 230/2011, Ordonantei Guvernului nr. 17/2012, cu modificarile ulterioare precum si ale Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 92/2012”, se arata in proiectul de Hotarare de Guvern publicat pe site-ul Ministerului Justitiei.

Cea mai mare suma va fi alocata Ministerului Justitiei, 42.381.000 lei, Ministerului Public i se va suplimenta bugetul cu aproape 20 de milioane de lei, iar bugetul Inaltei Curtui de Casatie si Justitie cu peste 1,5 milioane lei.

Mai exact, potrivit notei de fundamentare privind Hotararea mentionata, se prevede:

Citeste mai departe pe Avocatura.com

Cuvinte cheie: buget, suplimentare, hotarare, proiect, ministerul justitiei, iccj, csm
 
ALTE TITLURI
Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile impuse de SC CND LEGALIS SRL. Preluarea si reproducerea informatiilor si imaginilor publicate pe site-ul www.magistrati.ro se poate face doar cu respectarea Termenilor si Conditiilor.
© Copyright SC Avocatura.com SRL 2005-2020 ©   Copyright SC CND LEGALIS SRL 2011-2020