HOME | JUDECATORI | PROCURORI | C.S.M | JURINDEX | INALTA CURTE DE CASATIE SI JUSTITIE | MINISTERUL JUSTITIEI | CURTEA CONSTITUTIONALA
avocati mediatori executori lichidatori notari publici portalul Instantelor contact
05.06.2013 | Rodica BULIGA
Robert Cazanciuc, Ministrul Justitiei, isi propune crearea unui `Dialog pentru Justitie`
facebook   yahoo   printeaza    
Ministrul Justitiei doreste un "Dialog pentru Justitie" cu ONG-urile
Robert Cazanciuc, Ministrul Justitiei, isi propune crearea unui "Dialog pentru Justitie". Initiativa presupune crearea unui cadru de dezbatere permanenta cu organizatiile neguvernamentale, in scopul de a identifica solutii viabile care sa aduca justitia tot mai aproape de cetatean, sa fie mai rapida si accesibila.

 

Ministerul Justitiei invita organizatiile neguvernamentale, care desfasoara programe si activitati in domeniul protectiei drepturilor omului si justitiei, la o serie de dezbateri/consultari pe teme privind drepturile si libertatile fundamentale si functionarea sistemului judiciar, in scopul cresterii increderii cetatenilor in actul de justitie, se arata intr-un comunicat de presa publicat pe site-ul institutiei.

"Initiativa noastra vizeaza crearea unui Dialog pentru Justitie - cadru de dezbatere permanenta intre reprezentantii Ministerului Justitiei, ai sistemului judiciar si ai organizatiilor neguvernamentale, in scopul de a identifica solutii viabile care sa aduca justitia tot mai aproape de cetatean, pornind de la propunerile ce vor fi lansate de participantii la discutii”, a declarat Robert Cazanciuc.

"Obiectivul nostru comun trebuie sa fie o justitie rapida, eficienta si accesibila, astfel incat sa consolideze increderea publica in actul de justitie si in cei care il infaptuiesc”, a adaugat Ministrul Justitiei.

Potrivit documentului citat, organizatiile neguvernamentale interesate, care doresc se inscrie la dezbaterile ce vor fi organizate de Ministerul Justitiei, o pot face la adresa justiceforum@just.ro. Data si locul primei dezbateri vor fi comunicate in cursul lunii iunie 2013.


Cuvinte cheie: robert cazanciuc, ministerul justitiei, dialog, ong, protectiei drepturilor omului
 
ALTE TITLURI
Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile impuse de SC CND LEGALIS SRL. Preluarea si reproducerea informatiilor si imaginilor publicate pe site-ul www.magistrati.ro se poate face doar cu respectarea Termenilor si Conditiilor.
© Copyright SC Avocatura.com SRL 2005-2018 ©   Copyright SC CND LEGALIS SRL 2011-2018