HOME | JUDECATORI | PROCURORI | C.S.M | JURINDEX | INALTA CURTE DE CASATIE SI JUSTITIE | MINISTERUL JUSTITIEI | CURTEA CONSTITUTIONALA
avocati mediatori executori lichidatori notari publici portalul Instantelor contact
28.02.2013 | Magistrati.ro
In perioada urmatoare, vor fi organizate alegeri pentru ocuparea celor doua locuri vacante din CSM
facebook   yahoo   printeaza    
Locurile lui Cristi Danilet si Alina Ghica in CSM, ocupate interimar de judecatorii Mihai Viorel Tudoran si Elena Popescu
Judecatorii Mihai Viorel Tudoran, de la Curtea de Apel Ploiesti, si Elena Popescu, de la Judecatoria Targu Jiu, clasati imediat sub Alina Ghica, respectiv Cristi Danilet la alegerile organizate de Consiliul Superior al Magistraturii in 2011, ii vor inlocui interimar pe acestia la CSM, ca urmare a revocarii lor din functie. In perioada urmatoare, judecatoriile si Curtile de Apel din tara vor initia o noua sesiune de alegeri pentru cele doua locuri din CSM.

Mihai Viorel Tudoran, judecator la Curtea de Apel Ploiesti, urmeaza sa fie membru interimar la CSM, dupa revocarea Alinei Ghica. El se plasase pe locul doi la alegerile derulate in 2011 pentru postul pe care l-a ocupat Ghica.

"Pentru ocuparea unui loc vacant de reprezentant al judecatorilor de la Curtile de Apel, la alegerile din 2011, rezultatul a fost urmatorul: Ghica Alina-Nicoleta – voturi pentru 326, Tudoran Mihai Viorel – voturi pentru 169 si Girbovan Dana – voturi pentru 104”, arata comunicatul CSM din 30 iunie 2011. 

La nivelul judecatoriilor, reprezentate pana acum de Cristi Danilet, interimar ar fi Elena Popescu, de la Judecatoria Targu Jiu, care s-a plasat pe locul trei la alegerile din 2010, dupa membrii Marius Tudose (1.144 de voturi) si Cristi Danilet (941 de voturi). Elena Popescu a castigat atunci cu 597 de voturi la nivelul primelor instante.

Judecatorii Cristi Danilet si Alina Ghica au fost revocati, marti, din Consiliul Superior al Magistraturii. Danilet si-a pierdut functia din CSM dupa ce 14 dintre colegii sai au votat "pentru” si patru "impotriva”, iar Alina Ghica in urma a 11 voturi "pentru” si sapte "impotriva”. 


Cuvinte cheie: locuri, cristi danilet, alina ghica, csm, ocupate, interimar, judecatori, mihai viorel tudoran, elena popescu, judecator POPESCU ELENA, judecator TUDORAN MIHAI VIOREL
 
ALTE TITLURI
Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile impuse de SC CND LEGALIS SRL. Preluarea si reproducerea informatiilor si imaginilor publicate pe site-ul www.magistrati.ro se poate face doar cu respectarea Termenilor si Conditiilor.
© Copyright SC Avocatura.com SRL 2005-2020 ©   Copyright SC CND LEGALIS SRL 2011-2020